2777
2789
عنوان

خانمای ک روستا زندگی میکنید و گاو یا گوسفند دارین یا فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 67 پست
اگه شعور داشته باشن بله ما اینجا رسم داریم

خوراکی میزارین یا هدیه برای خانم و بنظرتون کدوم بهتره

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم داره هرکی میاد بهش یه دبه دوغ یا شیر یا کره یا تخم مرغی چیزی میده میگ زشته دست خالی ب ...

فقط یه کدومشو میده؟ 

اونا چی موقع پس دادن ظرف چیزی داخلش میزارن؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
نمیدونم اخه دیدم بعضی ها موقع برگشت ظرف داخلش هدیه یا خوراکی میزارن

ما روستا که میرفتیم برا بچه های صاحبخونه لباس می‌بردیم برا خودش روسری، مرغ اینا هم می‌بردیم که تو این گرونی کلا هزینه به عهده اونا نباشه، نبوه هم می‌بردیم، دیگه یه میوه میارن برا شما، دوسه روزی هم ازشون پذیرایی میکنی دیگه، فقط محض اینکه دست خالی نرن یه بطری شیر اینا بذار

اکثرا شیرینی یا میوه میارن

ببین عزیزم اگه میخوای دست خالی نرن و برات در این حد میان 

فقط ی نوع چیز بزار مثلا فقط ماست بزار یا فقط شیر 

میتونی ماست ها رو تو ظرف کوچیک درست کنی و بدی بهشون که به خودتم فشار نیاد 

مثلا ما دهات میریم خالم هر کاری می‌کنه خودمون قبول نمی‌کنیم یا اگر هم قبول کنیم به قول شما ظرف رو خالی پس نمیدیم 

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
خیر نباید بزارین من خودم بچه روستام اونا منبع درامد هستن برای شما اگر کسی لطف کرد برای جبرانش بدین ا ...

اخه معمولا اونام موقع پس دادن ظرف چیزی داخلش میزارن دیگه 

والا مامان من آنقدر همه چیو مفتی میداد به فامیلا ملت طلبکار هم میشدن وقتی نمی‌دادی ، گاهی فقط برای مهمون هایی که از تهران میان یکم‌ پنیر و از اینجور چیزا بیشتر میذاره البته اونا هم وسایل و سوغاتی واسه مادربزرگم اینا میارن 

ولی در کل به همه بدی و همیشه بدی نیست وظیفه و ملت پررو میشن همش میگن بده

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بله کاملا درسته،اگه بدی میشه وظیفت اگه از گلوشون بریدی هم میشن دشمن والا

معمولا اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن دیگه 

ببین کسی که شهر زندگی میکنه معمولا خوراکی‌های محلی دوس داره، بذار ولی کم بذار، مثلا یه بطری شیر، یا ...

شوهرم میگه زیاد بزار اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن دیگه 😂

نذار برات وظیفه میشه.

اگه جبران کنن چ اشکال داره 

ما روستا که میرفتیم برا بچه های صاحبخونه لباس می‌بردیم برا خودش روسری، مرغ اینا هم می‌بردیم که تو ای ...

عزیزم فقط یک ناهار یا شام میمونن

ببین عزیزم اگه میخوای دست خالی نرن و برات در این حد میان  فقط ی نوع چیز بزار مثلا فقط ماست بزا ...

شوهرمم میگه زیاد بزار اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن دیگه ☺️

والا مامان من آنقدر همه چیو مفتی میداد به فامیلا ملت طلبکار هم میشدن وقتی نمی‌دادی ، گاهی فقط برای م ...

شوهرم میگه زیاد بزار اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن دیگه 

شوهرم میگه زیاد بزار اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن دیگه 

اگه تا حالا گذاشتن آره بذار ولی خودت رو ساده جلوه نده زیاد به حرفای شوهرت اعتنا نکن

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی