2777
2789
عنوان

خانمای ک روستا زندگی میکنید و گاو یا گوسفند دارین یا فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 67 پست

به جز نزدیکایی مثل خانواده خودت و همسرت به نظرم به بقیه نباید چیزی بدی.منبع درامد شما از همونه بفروش پولشو بذار جیبت چرا باید هم پذیرایی کنی هم یه چیزی هم بدی ببرن؟

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرم داره هرکی میاد بهش یه دبه دوغ یا شیر یا کره یا تخم مرغی چیزی میده میگ زشته دست خالی برن 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

والله من مادرم اینا گوسفند دارن. از مادرم شیر میخرم برا دوستام و فامیلای شوهرم ماست میزارم. 

باشه عزیزم ولی چ ربطی داشت ب سوال من 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
اونایی که میان خونتون دست پر نیان یا نه؟ 

اکثرا فقط شیرینی میارن و شام یا ناهار میمونن

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

خیر نباید بزارین من خودم بچه روستام اونا منبع درامد هستن برای شما اگر کسی لطف کرد برای جبرانش بدین اگرم نه ندین اگر مرتب بهشون بدین لبنیات شما رو چیز بی ارزشی خواهند دید در صورتی که شما از درامدتون میگزرین و به اونها میبخشین من اینارو دیدم که میگم 

چیری آوردن برات بهشون چیری بده 

اکثرا شیرینی یا میوه میارن

برا ما میزارن  البته ما براشون یه چیزایی از شهر میبریم

والا مهمونای من اکثرا شیرینی میارن شام یا ناهار میمونن 

خیر نباید بزارین من خودم بچه روستام اونا منبع درامد هستن برای شما اگر کسی لطف کرد برای جبرانش بدین ا ...

بله کاملا درسته،اگه بدی میشه وظیفت اگه از گلوشون بریدی هم میشن دشمن والا

به زودی منم بایه بی بی چک مثبت میام ومیگم مامان شدم😍😍ای خدا دلمو نشکن🙏
به جز نزدیکایی مثل خانواده خودت و همسرت به نظرم به بقیه نباید چیزی بدی.منبع درامد شما از همونه بفروش ...

نمیدونم اخه دیدم بعضی ها موقع برگشت ظرف داخلش هدیه یا خوراکی میزارن