2777
2789
عنوان

خانمای ک روستا زندگی میکنید و گاو یا گوسفند دارین یا فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 67 پست
شوهرمم میگه زیاد بزار اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن دیگه ☺️

امان از دست این شوهرهای دست و دلباز 

شوهر منم هی به من کلید می‌کنه مهمون داریم غذا  زیاد بزار میگم بابا اسراف میشه میگه عیبی نداره با خودشون میبرن هر وقت مهمون داریم هم به مهمون ها غذا میدم میبرن هم باز برای خودمون میمونه 🤦🤦

البته که اگه برمیگردونن عیبی نداره دیگه ی بار امتحان کنی دستت میاد که دفعه بعد برای کی زیاد بزاری برای کی کم بزاری 🤪

اگر بعد از چند تا جواب دیگه جواب ریپلای رو ندادم دلیلش اینه                         ۱) بی احترامی در کلام.  ۲) خشم در کلام ۳) مشهود بودن حسادت در گفتار.    ۴)عدم درک درست از پاسخ من به استارتر ۵) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله۱. افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند،.                  ۲.امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است.                                     ۳.امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد،                                                                                     ۴.امام علی (ع) :از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد                                                              ۵.مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند وکلام آخرم  خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است
فقط یه کدومشو میده؟  اونا چی موقع پس دادن ظرف چیزی داخلش میزارن؟

اره عزیزم یدونه میده فقط 

اونام شیرینی یا میوه یا محصول باغشون همچین چیزایی میارن دیگ 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تا حالا گذاشتن آره بذار ولی خودت رو ساده جلوه نده زیاد به حرفای شوهرت اعتنا نکن

یعنی اگه بزارم فکر میکنن ساده م؟! 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
اره عزیزم یدونه میده فقط  اونام شیرینی یا میوه یا محصول باغشون همچین چیزایی میارن دیگ

تو ظرف میزارن؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
شیر و دوغ که تو دبه ، الباقی هم تو ظرف 

عزیزم منظورم اینه شما هدیه نمیزارین تو ظرف و دبه

ما یه درخت میوه تو خونمون داریم یه مدت می گفتم خوب این میوه ها زیاده بزار بدم تو فامیل !  به یکی دو سال نشد که تبدیل شد به وظیفه ، طوری بود که مجبور بودم میوه ۷وب ها رو بچینم ببرم بدم به اون تحفه های و میوه های که زیاد خوب نبود خودمون استفاده کنیم!  بعد تازه مادرشوهرم برگشته بود به شوهرم می گفت عمه گفته محمد چرا امسال برای ما میوه درختشون نیاورده؟ زورش امده!   دیگه همین شد که گفتم تمام ، از اول هم بردم و بدعادتشون کردم اشتباه کردم! 

حالا تموم سختی های هرس کردن درخت و سم زدن و کود دادن و آبیاری با خودمه ، یه نفرشون نمیاد کمک بده ، همشون پی خوشی و گردش خودشون هستند ، چرا من باید ثمره زحمتم به اونها بدم !

الانم همین فامیل های شما یکیشون حاضره یه روز بیاد زیر پای گاو تمیز کنه و کارهاش انجام بده ؟

شما فقط به افراد خاص و نزدیک اونم نه همیشه که توقع ایجاد بشه اونم هر بار یه چیز!  اگه هم اهل جبران کردن هستند که بحثش جداست!

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!