2777
2789
عنوان

خانمای ک روستا زندگی میکنید و گاو یا گوسفند دارین یا فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 67 پست
بنظرتون برای هرکس بزارم اونام تو ظرفام موقع پس دادن یه چیزی میزارن؟ 

معمولا ادب حکم میکنه ظرف رو خالی پس نمیدن اما اونایی که خالی برمیگردونن یا واقعا نمیدونن این قضیه رو یا براشون مهم نیستی که ناراحت بشی یا نشی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خودمم میگم بزارم بهتره ولی مامانم میگه کسی ک فقط شیرینی یا میوه آورد نزار چون توهم پذیرایی کردی دیگ ...

نه بزار عزیزم.پذیرایی رو بخاطر مهمون بودنشون کردی.

حالا اگه ناهار شامم موندن ،خیلی تو وسیله گذاشتن افراط نکن،همون یه چند تکه پنیر بدی یا به دبه کوچیک ماست بدی یا یه شیشه دوغ بدی کافیه

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما‌میذاریم ولی خب بعضیام نمیذارن  دراصل بنظر من بله نباید ظرفو خالی بدن🤷🏻‍♀️ شمام یجوری باش ...

خوراکی میزارن یا هدیه برای خانم

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
معمولا ادب حکم میکنه ظرف رو خالی پس نمیدن اما اونایی که خالی برمیگردونن یا واقعا نمیدونن این قضیه رو ...

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
بنظرتون برای هرکس بزارم اونام تو ظرفام موقع پس دادن یه چیزی میزارن؟ 

نه دیگه فکر نمیکنم پس بدن

ولی 3تا گاو خرجش زیاد میست؟ 

ماهی چقدر خرجشون میشه وچقدر درامد دارن؟ 

بنظرمن کسی که میوه یاشیرینی میاره اون لحظه چیزی بهش نده

بذار چند روز بعد بده به شوهرت ببره در خونه بهشون بده وبرگرده

اینجوری هم جواب میوه وشیرینیشون ومیدی هم یعنی بیادشونیوبهشون احترام میذاری هم یه منت میوفته رو دوششون

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خوراکی معمولا

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

هردو مثلا ما برا مامانبزرگم در حد خوراکی ولی برا ی بنده خدا ی هدیه حالا شالی چیزی برا خانوم

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
نه بزار عزیزم.پذیرایی رو بخاطر مهمون بودنشون کردی. حالا اگه ناهار شامم موندن ،خیلی تو وسیله گذاشتن ...

بنظرتون اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن؟ 

اره دیگه 

بنظرتون اونام موقع پس دادن ظرف ی چیزی توش میزارن؟ 

نمیدونم دیگه😆اما ظرف یکبار مصرفو که کسی پس نمیده

منم تو یک بار مصرف نمیریزم😂