2777
2789
عنوان

نمیتونم وصف کنم چطور با همه وجود از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 76 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلامون همینه،مادر خودمم همین بود روزگارمونو سیاه کرده بود،مخصوصا مال منو،هنوز توهیناش،تحقیراش،کتکاش ،تبعیضاشو یادم نمیره،اتفاقا چند شب پیش دو سه تا از کاراشو یاداوری کردم،که یه شب بی دلیل منو که ابتدایی بودم تا صبح کتک زد،با پشت شونه میکوبید تو سرم،چرا؟؟!!چون تو جمع مهمونایی که همه بودن خودشم بود،گفت چرا اومدی؟!!!حتی با این وجود نگفته بود نیا و میزد،اخه اون موقع شب کجا باید میرفتم که تو خونه نباشم جلو چشم مهمونا،به چه دلیل؟؟!!!،بهم میگفت لقمه اضافی،بحثای بیخود میکرد،یه بار تو بحث اب جوش ریخت تو صورتم ،یه بارموهامو جوری پبچید که تموم بدنم قفل کرد،الانم ول کن نیست،همه ش بدیمو همه جا میگه ،همه ش پیش شوهرم بدمو میگه،شوهرم میگه مهم نیست نارحت نشو،مامانتو هر کی از دور ببینه میدونه مشکل داره،تو زندگی از هر کی اذیت شدم برام مهم نیست،چون انتظاری نمیشه داشت،ولی مادرم خییییلی اذیتم کرد ،باورت نیشه میرم مشاوره تا بتونم زخمایی که تو تموم این چهل ساله زده بهم درمان کنم؟؟!!منو زود شوهر داد که خودش بتونه شوهر کنه،چون میترسید کسی منو ببینه اونو نگیره،ای خواهر داستان زیاده،ولی عیب نداره ،بجاش خدارو پیدا کردم و همه زندگیمه

آخه من به عنوان یک فرزند هیچکس احترامی که من به پدرمو میزارمو نمیزاره به پدرش،هیچوقت ادامه حرفاشو ...

عزیزم پدرت اعتیاد نداره؟ مشروبی چیزی نمیخوره؟

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
خوب شما وضع بدتری از استارتر داری چون نسبت به حق و حقوقی که بر گردن والدینت داری نا آگاهی ...مطالبه ...

خوب پس چیکار کنم بنظرت 

گفتم اینطوری خودمو قانع کنم شاید بهتر شم اون اتفاق یادم بره💔

منم فقط منتظرم ازین خونه برم که مشاوره رو شروع کنم برم تراپی 🖤

ببین اگه میتونی کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید رو بخون،خودش از صد تا مشاور بهتره و خودتم یه پا مشاور میشی،حتی دلیل کارای پدرتو میفهمی شایدم بتونی کمکش کنی،دکتر جفری یانگ،ترجمه ساره حسینی،اینو‌ دکتر مجتبی شکوری معرفی کرد،خیلی عالیه،و به هر کی معرفی کردم خیلی ازین بابت راضی بوده

صرفا بخاطر این حرفش نیست،۲۰ سال زندگیه من ازمن متنفر بوده با هر رفتارش نشون داده بچه اول دبستانی چه ...

عزیزم شما به هر نحوی که شده درست رو ادامه بده و بخون بتونی بری سر کار مستقل بشی و هواست باشه که انتخاب اشتباه نکنی بخاطر اینکه خانوادتو ترک کنی 

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید