2777
2789
عنوان

نمیتونم وصف کنم چطور با همه وجود از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 76 پست
اونوقت بابای من میگه نمیزارم پیاده بری خودش میبره دو ساعتم دم در وایمیسته الان قدرشو دونستم  ب ...

من عمرم تموم شد از بس تو سایت با این مدل کامنتا حرص خوردم 

درک چیزه خوبیه و همینطور عقل بهتره ازش استفاده بشه ک بدونیم چیو کی و کجا بگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونوقت بابای من میگه نمیزارم پیاده بری خودش میبره دو ساعتم دم در وایمیسته الان قدرشو دونستم  ب ...

خدا پدرتو برات ببخشه،ولی میگن پیش مریض از سلامتیت نگو و پیش ندار از داراییت،پیش غمگین از شادیات نگو و....دلش میکنه خدا قهرش میاد و....خواهرانه گفتم دختر قشنگ

خوب پس چیکار کنم بنظرت  گفتم اینطوری خودمو قانع کنم شاید بهتر شم اون اتفاق یادم بره💔

میدونی مطالبه گری اولین قدمه ... تو ذهنت حداقل قدر دان نباش تو ذهنت نگو پدر و مادرم تقصیری ندارم فشارروشونه تقصیری ندارن اینجورتربیت شدن ...اونا مقصرن که علی رغم سلامت روان بچه دار شدن یا علی رغم هر مشکل دیگه بچه دار شدن ...پدر و مادرتون رو قربانی شرایط ندون....وقتی ظلم ناپذیر شدی میتونی بچه ظلم ناپذیری تحویل جامعه بدی ...بچه اگر تو خونه مطالبه گری رو یاد نگیره از کی یاد بگیره تو جامعهحق خودشو بگیره؟

حتما سعی کن مستقل بشی که حتی خارج از ازدواج هم ازتون خونه مستقل شدی و بعد حتما خودتو درمان کن ...همه ما زخمه‌ای عمیقی داریم و همه مون به درمان نیاز داریم

امید آخرین چیزیست که میمیرد
من عمرم تموم شد از بس تو سایت با این مدل کامنتا حرص خوردم  درک چیزه خوبیه و همینطور عقل بهتره ...

وای بسه دیگه حالا من یچی گفتم 

پستای بالا رو بخون 

ریپلای نزنید دیگه منم وضعیتم بهتر از استارتر نیس

میدونی مطالبه گری اولین قدمه ... تو ذهنت حداقل قدر دان نباش تو ذهنت نگو پدر و مادرم تقصیری ندارم فشا ...

میدونم 

ولی پدرم روانی شه دیگه نمیبینه طرف کیه و چیه 

مستقل شدنم باید اجازه بدن بدون اجازه پدر مگه میشه کاری کرد؟ 

واقعا انگیزه ندارم اصلا

وای بسه دیگه حالا من یچی گفتم  پستای بالا رو بخون  ریپلای نزنید دیگه منم وضعیتم بهتر از ...

راست میگه بنده خدا 

چیز بدی نگفت من که حسم این بود قدر پدرشو بیشتر بدونه 

چند نفر تذکر دادین بس نیست؟ 

همینجوووور ادامه میدن 

ناراحت نباش دختر گل چیز بدی نگفتی 

راست میگه بنده خدا  چیز بدی نگفت من که حسم این بود قدر پدرشو بیشتر بدونه  چند نفر تذکر د ...

منم پدرم ادم خوبی نیس 

ولی توی سایت و به بقیه هیچی نگفتم 

همیشه خوبشو برای بقیه تعریف میکنم 

بعدا از پیامم پشیمون شدم میخاستم پاک کنم که نمیشه

میدونی مطالبه گری اولین قدمه ... تو ذهنت حداقل قدر دان نباش تو ذهنت نگو پدر و مادرم تقصیری ندارم فشا ...

چقد قشنگ حرف میزنین

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
میدونم  ولی پدرم روانی شه دیگه نمیبینه طرف کیه و چیه  مستقل شدنم باید اجازه بدن بدون اجا ...

برای آینده ت گفتم اگر دانش آموزی خوب درس بخون و خوب کار کن تا بتونی آینده تو تضمین کنی ...موقعیت خوب اجتماعی بدست بیاری احتمال ازدواج موفقت هم بیشتر میشه

چقد قشنگ حرف میزنین

ممنونم عزیزم....کافیه همه ما به مشکلاتمون واقف باشیم مسبب خیلی ازبدبختی هامون خودمون نیستیم ...باید با خودمون مهربونم باشیم و قدیس سازی نکنیم

نه معتاد نیستن.مشکل روانی دارن

پس عزیز دلم در اینصورت و با توجه به اینکه که گفتی حاضر هم نیست برای درمان اقدام کنه فقط و فقط باید تحمل کنی و در کنارش تلاشت رو چند برابر کنی،درس بخونی و مستقل بشی. اگه یه شهر دیگه دانشگاه قبول بشی و از محیط خونه دور بشی خیلی خوبه. ولی اگه میتونی بعد از اتمام امتحانات یه مهارت هم بری یاد بگیری خیلی بهتره برای روز مبادا به دردت میخوره...شما باید به فکر ایجاد درآمد و استقلال باشی وگرنه با توصیفاتی که کردی دو روز دیگه پدرت حتی سر ازدواج کردنت یا سایر تصمیمات سرنوشت ساز زندگیت هم یه بامبول درمیاره و فرصت هات رو میسوزونه. من اگر جای شما بودم از همین حالا سعی میکردم رزومه تحصیلیم رو قوی کنم تا در فرصت مناسب مهاجرت کنم و برای همیشه از محیط و جو سمی که پدرم ایجاد کرده،رها بشم.

مامانت حمایتت میکنه؟ بهرحال مامانت میتونه نقش بسیار موثری داشته باشه و تا حد زیادی رفتار پدرت رو متعادل کنه. من مادرم فوت کرده ولی تا روزی که زنده بود خیلی وقتا جلوی رفتارای زننده پدرم رو می گرفت و مهارش میکرد و خب وقتی فوت کرد عرصه برای جولان دادن بابام بیشتر فراهم شد ولی همون طور که گفتم بعد از مدتی تونستم شرایط رو به نفع خودم تغییر بدم...الان هم مادر شما وظیفشه در مقابل رفتارهای ناشایست و خارج از منطق پدرت،ازت محافظت ‌کنه به خصوص که میگی ازدواجش عاشقانه بوده و انتخاب غلطش باعث حال و روز فعلی شما شده...ما در مقابل انتخابهامون مسئولیم و مادر شما هم با چنین انتخابی و بعد بچه دار شدن از همچه مردی شما رو در معرض آسیب قرار داده...همه انسان ها وقتی دارن همسر انتخاب میکنن باید این نکته رو در نظر بگیرن که یه پدر یا مادر شایسته رو به فرزندان آینده شون مدیون هستند که باید به طور شایسته ادای دین کنن...حالا که مادر شما انتخاب مطلوبی نداشته دست کم الان باید برای صدماتی که شما داری از جانب پدرت متحمل میشی،چاره جویی کنه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............