2777
2789
عنوان

نمیتونم وصف کنم چطور با همه وجود از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 76 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه شکرگزاری کردم الان  اصلا میدونی برای من چی گذشته که اینطوری میگی؟  بابای منم بچه که ب ...

من هیچ فکری راجع ب شما نکردم ولی میگم تو ناراحتی بقیه نیا بگو خوش بحال خودم ک بابام خوبه و فلانه چون با این حرفت اون طرف بیشتر دلش میسوزه و از پدرش متنفر تر میشه !!! خودت به حرفی که زدی فکر کن !

اصلا پدر و مادرها مقدس نیستن ..اونا مسیول زندگی بچه ها هستن ...با اراده اونها ما به دنیا اومدیم ...مسئول آموزش و پرورش بچه ها هستن ... متاسفم برات و آرزوی شادی و آرامش برای بقیه عمرت میکنم

امید آخرین چیزیست که میمیرد
منم یه روزی مثل شما از پدرم متنفر بودم خیلی من رو خرد کرد و بدترین تحقیرها رو از پدرم به جون خریدم.. ...

آخه

من به عنوان یک فرزند

هیچکس احترامی که من به پدرمو میزارمو نمیزاره به پدرش،هیچوقت ادامه حرفاشو نمیگم

ایشون بی دلیل از من متنفره پرخاشگره و باهمه همینطوریه

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
۴۰ ساله زندگی مشترک با مامانم همینه،درست بشو نیست.

ما هم یکی از فتمیلامونم همینن،مادر خودمم همین بود روزگارمونو سیاه کرده بود،مخصوصا مال منو،هنوز توهیناش،تحقیراش،کتکاش ،تبعیضاشو یادم نمیره،اتفاقا چند شب پیش دو سه تا از کاراشو یاداوری کردم،که یه شب بی دلیل منو که ابتدایی بودم تا صبح کتک زد،با پشت شونه میکوبید تو سرم،چرا؟؟!!چون تو جمع مهمونایی که همه بودن خودشم بود،گفت چرا اومدی؟!!!حتی با لین وجود نگفته بود نیا و میزد،بهم نیگفت لقمه اضافی،بحثای بیخود میکرد،یه بار تو بحث اب جوش ریخت تو صورتم ،یه بارموهامو جوری پبچید که تموم بدنم قفل کرد،الانم ول کن نیست،همه ش بدیمو همه حا میگه ،همه ش پیش شوهرم بدمو میگه،شوهرم میگه مهم نیست نارحت نشو،مامانتو هر کی از دور ببینه میدونه مشکل داره،تو زندگی از هر کی اذیت شدم برام مهم نیست،چون انتظاری نمیشه داشت،ولی مادرم خییییلی اذیتم کرد ،باورت نیشه میرم مشاوره تا بتونم زخمایی که تو تموم این چهل ساله زده بهم درمان کنم؟؟!!منو زود شوهر داد که خودش بتونه شوهر کنه،چون میترسید کسی منو ببینه اونو نگیره،ای خواهر داستان زیاده،ولی عیب نداره ،بجاش خدارو پیدا کردم و همه زندگیمه

اصلا پدر و مادرها مقدس نیستن ..اونا مسیول زندگی بچه ها هستن ...با اراده اونها ما به دنیا اومدیم ...م ...

ممنونم ازتون 

بله،مسئول زندگی و رفاه منن خودشون منو بدنیا آوردن ولی متاسفانه فقط یه افسرده تحویل جامعه دادن

همیشه همیشههههه به مامانم میگم حالا خوبه عاشق معشوق بودن سنتی ازدواج میکردن چی میشد

پدرتون چند سالشه؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
ما هم یکی از فتمیلامونم همینن،مادر خودمم همین بود روزگارمونو سیاه کرده بود،مخصوصا مال منو،هنوز توهین ...

منم فقط منتظرم ازین خونه برم که مشاوره رو شروع کنم برم تراپی 🖤

پز نمیدم   منم بابام ادم خوبی نیس حتی یبار روم چاقو کشید فکر نکنین همه خوشبختن

خوب شما وضع بدتری از استارتر داری چون نسبت به حق و حقوقی که بر گردن والدینت داری نا آگاهی ...مطالبه گر نیستی ... چرا باید قدر پدری رو بدونی که روت چاقو کشیده ...کتکت زده ...ته خشونت رو کشیدی و اونوقت اینقدر قانع هستی که با یه حرکت به این کوچیکی میگی باید قدر پدرمو بدونم؟

امید آخرین چیزیست که میمیرد