2777
2789
عنوان

نمیتونم وصف کنم چطور با همه وجود از بابام متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 76 پست
۴۰ ساله زندگی مشترک با مامانم همینه،درست بشو نیست.

ببیم بابات پرخاشگر و عصبیه بخدا ببریدش روانپزشک دارو بده خییییلی خوب میشه پدر من هم همین بود ۳۰ ساللللل همین بود الان دو ساله میره دکتر و دارو بهش داده نمیدونی چقدرررر خوب شده آروم و مهربون شده اصلا ار این رو به اون رو شده..مامانم میگه کاش همون ۲۰ سال پیش میدونستم و این داروهارو بهش میدادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببیم بابات پرخاشگر و عصبیه بخدا ببریدش روانپزشک دارو بده خییییلی خوب میشه پدر من هم همین بود ۳۰ سالل ...

کاش بره بمیره نمیخوام ببینمش

این کاربری الان دست خود نوه عموعه😂🖐تاپیکهای قبلی مال من نیست.
کاش تو تاپیک ناراحتی دیگران شکرگزاری نعمت خودتونو نکنین!! شکر گزاریتونو بزارین تو خلوت خودتون!! متاس ...

چه شکرگزاری کردم الان 

اصلا میدونی برای من چی گذشته که اینطوری میگی؟ 

بابای منم بچه که بودم کتکم میزد  بدون هیچ دلیلی منم دلم خوش نیس بیام توی تاپیک بقیه شکر کنم

کاش فکر نکنین همه خوشبختن🚶🏻‍♀️

حالا خوبه میگه فرار کن برو مثل پدرمن گروگان نگرفتت ک ن بزاری بری کاری کنی نه خرجتو بده ارتباطاتی محد ...

نمیدونم جطور قراره این پدرا جولب پس بدن تو اون دنیا پیش خدا

اونوقت بابای من میگه نمیزارم پیاده بری خودش میبره دو ساعتم دم در وایمیسته الان قدرشو دونستم  ب ...

الان جای این پست نبود عزیزم، وقتی یکی از ناراحتیش میگه نباید بیای نمک رو زخمش بشی و پز بدی بهش 

شوهرقحطی بوده مادرت با این ازدواج کرده

همیشه همیشههههه به مامانم میگم

حالا خوبه عاشق معشوق بودن

سنتی ازدواج میکردن چی میشد

منم یه روزی مثل شما از پدرم متنفر بودم خیلی من رو خرد کرد و بدترین تحقیرها رو از پدرم به جون خریدم...خیلی دعوا میکردیم فحشایی از پدرم شنیدم که حتی در شان یه خانم خیابونی هم نیست چه برسه منی که از گوشت و خونش بودم...اما الان اصلاح شده رابطمون چون من خودم رو اصلاح کردم و تغییر کردم...من که تغییر کردم اون هم اتومات تغییر کرد...الان دوتا رفیق و همراز هستیم...عزیزم شما هم میتونی...صبوریت رو افزایش بده، جواب حرفا اش رو نده،بهش احترام بذار حتی اگر قلباً برات محترم نیست ظاهری حرمت و عزتش رو نگه دار. هر آدمی حتی بدترین  آدم هم که باشه رگ خواب داره،رگ خوابش رو پیدا کن و ازش استفاده کن. هر قدرم بد باشه بازم به عنوان یه انسان ویژگی های خوب هم داره،شما ویژگی های مثبت پدرت رو تو یه کاغذ یادداشت کن و مدام مرورش کن... من اینک

کارها رو کردم و موفق شدم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............