خواهرشوهرم نفهمم باز اونروز به اون یکی ابجیش گفته زنگ بزن به داداشمون بگو زنداداش جلو شوهر من لباس کوتاه تیشرت پوشیده یقش باز بود جلو جاریمم نشسته گفته اون جلوشوهرمن رقصید باسنشو تکون داد چون داداشم نبود اونطور بود اونطور لباس پوشید وگرنه جلو داداشم جرئت نمیکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....
کنارشوهرم بودم ولی ابجیش نفهمید باهمیم فک کرد تنهاس ک گف منم شنیدم و اینکه عزیزم بخدا من کاری نکردم ...
چی بگم از این خاهرشوهرا
منم یه بار خاهرشوهرم میخاست بیاد خونمون منم تازه عروس بودم،باورت میشه خاهردیگش حتی نزاشت یه ضدافتاب بزنم، چونکه گفت دامادمون ب ارایش حساسه توهم نبایدارایش کنی😑گفتم مگه من میخام واس دامادت ارایش کنم خو تازع عروسم شوهرم میاد.گفت نهههه
مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتوندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگموبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊