2777
2789
عنوان

بنظرتون من با این عفریته خانوم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 42 پست
شما از کجا فهمیدی؟خو جلو‌شوهرشون مراعات کن🤧

کنارشوهرم بودم ولی ابجیش نفهمید باهمیم فک کرد تنهاس ک گف منم شنیدم و اینکه عزیزم بخدا من کاری نکردم کلا مغزش مریضه اسکلع

پارکی جایی رفتنی شوهرش اجازه نداره سر بیاره بالا انقد ک گیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون دیگ همرو عین خودش میبینه حالم ازش بهم میخوره نفهم خر بعد جلو روم جرئت نداره همچین گهی بخوره پشت ...

آفرین 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

دفعه بعد دستمال آب یخ بده بهش نسوزه

دقیقاااا😂😂😂

منم گفتم حالا ک انقد عرضه نداشته جلو روم حرفیو بگع پس ارزش واکنشم ندارع بزار واق واق کنه

و اینم بگم همش خودشو با من مقایسه میکنه تو هر لحاظ....درحال اینکه ما خیلی باهم فرق داریم

کنارشوهرم بودم ولی ابجیش نفهمید باهمیم فک کرد تنهاس ک گف منم شنیدم و اینکه عزیزم بخدا من کاری نکردم ...

چی بگم از این خاهرشوهرا

منم یه بار خاهرشوهرم میخاست بیاد خونمون منم تازه عروس بودم،باورت میشه خاهردیگش حتی نزاشت یه ضدافتاب بزنم، چونکه گفت دامادمون ب ارایش حساسه توهم نبایدارایش کنی😑گفتم مگه من میخام واس دامادت ارایش کنم خو تازع عروسم شوهرم میاد.گفت نهههه

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اخه خودشون از همه بدترن بخدا تیپ من بد نیس این خواسته شوهرمو پر کنه

بد نبود که دوستانه میومد می‌گفت نسبت به فلان کارت حساس شدم 

وقتی پیام می‌فرسته یعنی تو بمیر که من دیده بشم

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
نه بخدا همش دروغ میگه اخه اون اصن ارزش دارع ک من بخوام....همچین چیزی نبود دروغ میگه

پس بسپارش به خدا 

و به همسرت هم بگو دهن مبارک خواهرشو گل بگیره که پشت کسی حرف بی آبرویی نزنه 

چی بگم از این خاهرشوهرا منم یه بار خاهرشوهرم میخاست بیاد خونمون منم تازه عروس بودم،باورت میشه خاهرد ...

میگفتی زر زر نکن مگ مجبوره به همه جا نگا کنه برید رو نگاه شوهراتون کار کنید ملت مگ باید طبق میل شما ....

بد نبود که دوستانه میومد می‌گفت نسبت به فلان کارت حساس شدم  وقتی پیام می‌فرسته یعنی تو بمیر که ...

همینه دیگ میخواد مثلا رقابت کنه فلان خب منم حرفم اینه جرئت اینو داشتع باسه ب خودم بگه ن پشت سر پر کنه