2821
2789
عنوان

بچه‌ها نات کویین و چقدر میخرن؟

439 بازدید | 27 پست

من توی ولتم ۷۹۰۰ تا نات کویین دارم 

بعد زده موجودی ۱۲۳دلار 

فا میلمون میخاد دو ملیون بخره ازم 

اما خودم حساب کردم حدود ۱۰تومن میشه 

بنظرتون برم صرافی؟

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

من یه کانالی دارم هر روز میگه چه قیمتی میخره، اونروز گفته بود هر ده هزار تاش 8 میلیون، امروزو نمیدونم 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه سوال اسی، نات کوین قانونیه؟  چطور باید بازی کرد؟

🌱 یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند. نمی شود گفت؛ آدم را مسخره می کنند. هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند. زبان آدمیزاد مثل خود او، ناقص و ناتوان است.

💢قیمت ناتکوین‌ ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد📉

دوستانی که قصد فروش ناتکوین دارند⬇️

هر ده هزار ناتکوین رو ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خریداریم 

زیر ۱۰ هزار ناتکوین هم خریداریم ✅

🟡جهت فروش شات از موجودی ناتکویناتون بفرستید تا قیمت و شرایط رو براتون ارسال کنیم 

🐹ارتباط با مدیر کانال ناتکوین فارسی:

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

این پست رو همین الان گذاشت توی کانال

💢قیمت ناتکوین‌ ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد📉 دوستانی که قصد فروش ناتکوین دارند⬇️ هر ده هزار ناتکو ...

عزیزم میشه یه پیام بدی بهش بگی هفت میلیون و ۹۳۶هزار تارو چقدر قیمت میده؟

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
2825
2823
2791
2779
2792