2821
2789
عنوان

بچه‌ها نات کویین و چقدر میخرن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 27 پست
💢قیمت ناتکوین‌ ۳۰ درصد کاهش پیدا کرد📉 دوستانی که قصد فروش ناتکوین دارند⬇️ هر ده هزار ناتکو ...

کانال تو تله؟

ادرسشو بده یا آیدی ادمینو

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان نفروش الان تو کفن قراره رشد کنن مجددا  به وقت بفروشید اگر هم قصد فروش دارید تو صرافی بفرو ...

صرافی های معمولی هم میخرن یا حتما باید نتی باشه؟

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
کانال تو تله؟ ادرسشو بده یا آیدی ادمینو

اره وایسا برات بفرستم

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کانال تو تله؟ ادرسشو بده یا آیدی ادمینو

https://t.me/Notcoin_farssi

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🩸🥀 ......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ممنونم عزیزم 

قربونت

عزیزم میشه یه پیام بدی بهش بگی هفت میلیون و ۹۳۶هزار تارو چقدر قیمت میده؟

آدرس کانالو برات فرستادم 🌺

اینم ادمینش @gh_farzin 

2825
2823
2791
2779
2792