سلام مامانا من یه پسر 16 ماهه دارم تو این مدت تقریبا اکثر مارکا رو امتحان کردم بعضیاشون ک واقعا افتضاحن بعضیاشونم با اینکه خیلی اسم درآوردن اما به گرد پای لمسر هم نمیرسن اون پوشک رو تو شهرستان ک بودم دوست شوهرم که خودش مستقیم از ترکیه جنس میاورد و پخش میکرد. واسم میاورد دم در اما وقتی اومدم تهران هیجا پیدا نکردم با قیمت فوق العاده کیفیتش عالیه حیفه واقعا از اون استفاده نکنیم من مخالف خرید جنس ایرانی نیستم ولی واقعا پوشکای ایرانی بی کیفیت هستن
لمسر نوار تعویض داره چسبش فوق العادس قسمت کشسانیش امکان نداره پاره شه بعضی از این پوشکارو رو میخواستی ببندی پاره میشد
لمسر باریکه بین پای بچه رو زیاد باز نمیکنه شده دوازده ساعت بکوب پاش بوده اما دست میزدی علیرغم اینکه خیلی سنگین شده بود اصلا خیس نبود سطح پوشک بقیه پوشکا بعد از یه حدی از وسط نضف میشدن این خیلی محکم و راحته
خلاصه اینکه واقعا حرف نداره سایز دو پوشک 70 تا توش بود 32 تومن قیمتش سایز پنجش 42 تا توشه همون 32 تومنه قیمتش نسبت به کیفیت عالیه اما متاسفانه نه تهران نه کرج پیدا نکردم خواهشا اگه شما میدونید بمنم بگید ولی متاسفانه اکثرا حتی اسم این پوشک رو هم نشنیدن