2777
2789

سلام مامانا من یه پسر 16 ماهه دارم تو این مدت تقریبا اکثر مارکا رو امتحان کردم بعضیاشون ک واقعا افتضاحن بعضیاشونم با اینکه خیلی اسم درآوردن اما به گرد پای لمسر هم نمیرسن اون پوشک رو تو شهرستان ک بودم دوست شوهرم که خودش مستقیم از ترکیه جنس میاورد و پخش میکرد. واسم میاورد دم در اما وقتی اومدم تهران هیجا پیدا نکردم با قیمت فوق العاده کیفیتش عالیه حیفه واقعا از اون استفاده نکنیم من مخالف خرید جنس ایرانی نیستم ولی واقعا پوشکای ایرانی بی کیفیت هستن 

لمسر نوار تعویض داره چسبش فوق العادس قسمت کشسانیش امکان نداره پاره شه بعضی از این پوشکارو رو میخواستی ببندی پاره میشد 

لمسر باریکه بین پای بچه رو زیاد باز نمیکنه شده دوازده ساعت بکوب پاش بوده اما دست میزدی علیرغم اینکه خیلی سنگین شده بود اصلا خیس نبود سطح پوشک بقیه پوشکا بعد از یه حدی از وسط نضف میشدن این خیلی محکم و راحته 

خلاصه اینکه واقعا حرف نداره سایز دو پوشک 70 تا توش بود 32 تومن قیمتش سایز پنجش 42 تا توشه همون 32 تومنه قیمتش نسبت به کیفیت عالیه اما متاسفانه نه تهران نه کرج پیدا نکردم خواهشا اگه شما میدونید بمنم بگید ولی متاسفانه اکثرا حتی اسم این پوشک رو هم نشنیدن

من اینو خریدم نسبت ب مارکای دیگه میخرم خیلیم عالی نیست

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

پریما. پمپرز. مای بی بی. مولفیکس. کن ب ب. فلای فیکس. ماما. پنبه ریز. مرسی. کانفی بی بی.  بارلی...

همه اینارو استفاده کردم ولی واقعا لمسر حرف نداره از رو ناف پوشش میده تا وسط کمر مثلا کانفی بی بی رو که میزدم خط باسنش بیرون میوفتاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریما. پمپرز. مای بی بی. مولفیکس. کن ب ب. فلای فیکس. ماما. پنبه ریز. مرسی. کانفی بی بی.  بارلی. ...

من فهمیدم هر بچه ای نسبت ب هیکلش ی پوشکی واسش خوبه مثلا من بجم ریزه است پوشکای پهن واسش خوب نیست ولی بچه ای ک تپله از اون راضیه

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

۱۲ساعت پاش بود اذیت نمیشه😟

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

[QUOTE=44482995]من فهمیدم هر بچه ای نسبت ب هیکلش ی پوشکی واسش خوبه مثلا من بجم ریزه است پوشکای پهن واسش خوب نیست ولی ...[/QUO

ممنم بچم ریزه..چه مارکی میبندی

همه زندگیم سلنا و سینا❤👫

مرسی که گفتی استارتر ان شالله وقتی خاستیم بچه دار شیم در آینده استفاده میکنیم  

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون