2777
2789
عنوان

بیایید راجع به پوشک لِمسر بهتون بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 34 پست
خب بیاین بگین از کجا میخرین بچه من تپله ماشالا درشته هر چی میبندم قسمت کشش بالای رونشو میبره اما لمس ...

سلام عزیزم پیدا کردی؟ من از همه سایزهاش دارم .سلیز چندش رو میخوای؟ 5یا 6؟

خدایا همه نی نی ها رو صحیح و سالم به آغوش مامانهاشون بفرست.آمین
سلام عزیزم پیدا کردی؟ من از همه سایزهاش دارم .سلیز چندش رو میخوای؟ 5یا 6؟

سلام خانوم شما کجا هستین چن بسته دارین قیمتش الان چنده من الان دوتا بچه دارم البته پسرمو دارم میگیرم دیگه فقط موقع خواب میبندم ولی دخترم چهار ماهشه سایز ۴ میبندم واسه پسرم پنج شما از کجا میارید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوم شما کجا هستین چن بسته دارین قیمتش الان چنده من الان دوتا بچه دارم البته پسرمو دارم میگیرم ...

سلام عزیزم.ما از داروخانه پدر زن دوست شوهرم میخریم.عزیزم خدا حفظشون کنه برات.البته پرسیدم امروز ازش گفت فعلا سایز 1و 2 داره ولی میاره باز.آورد بهت خبر بدم؟خودم ماه دیگه بچه م بدنیا میاد از هر سایزش 1بسته دارم.

خدایا همه نی نی ها رو صحیح و سالم به آغوش مامانهاشون بفرست.آمین
سلام عزیزم.ما از داروخانه پدر زن دوست شوهرم میخریم.عزیزم خدا حفظشون کنه برات.البته پرسیدم امروز ازش ...

عزیزم سایز یک و دو زیاد نخر چون زود کوچیک میشه

تهران هستی؟

قیمتش الان چنده چون پوشکای خارجی خیلی گرون شده ببینم میصرفه بخرم