2777
2789
عنوان

بیایید راجع به پوشک لِمسر بهتون بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=44482995]من فهمیدم هر بچه ای نسبت ب هیکلش ی پوشکی واسش خوبه مثلا من بجم ریزه است پوشکای پهن و ...

هر دفعه ی مارکی میگیرم فقط ایرانی نمیگیرم بچم ب پوشکای ایرانی حساسیت داره فوری ادرار سوختگی میگیره 

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

خب بیاین بگین از کجا میخرین بچه من تپله ماشالا درشته هر چی میبندم قسمت کشش بالای رونشو میبره اما لمسر خیلی خوبه پیدا نمیکنم هرجا رفتم نبود تهران یا کرج جایی میشناسید بگید 

منم تجربمو گفتم

من پمپرز و بي بي لينو استفاده ميكنم براي پسرم. هر دوش عاليه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خب بیاین بگین از کجا میخرین بچه من تپله ماشالا درشته هر چی میبندم قسمت کشش بالای رونشو میبره اما لمس ...

عزیزم میتونی اینترنتی بخریش.

خدایا مواظب دخترام(هونیا و هانا) و شوهر مهربانم و خودم باش.