سلام امیرحسین خوبی ببین میدونم تو گذشته خیلی گند زدم نباید به حرف بقیه گوش میکردم تو این یکسال هرچی میکشم سر همین به حرف بقیه گوش دادنم میدونم مسخره بازی درآوردم تاوانش با جدایی رابطه امون دادم میدونم ی پسر تا ی جایی نسبت ب طرفش امید داره و تا ی جایی مهمه واسش ک دختره چجوری باشه و چجوری رفتار کنه کاش اگه میدونستم مسخره بازیم باعث میشود این همه درد جدایی میکشم عین ادم رفتار میکردم میدونم نتونستم نتونستم تو رابطع اون نقطه امن برات درست کنم و بهم تکیه کنی و از اعتمادت سو استفاده کردم بدترین دورغ گفتم اذیت کردم امتحانت کردم به حرف بقیه گوش میکردم خریت میکردم میدونم پیش خودت میگفتی این دیگه میفهمه منو چمه میفهمه من فقط پیش اونه ک دارم خود واقعیو پر انرژیمو نشون میدم.. حتما با خودت میگفتی حواسش هست ب من هوا منو میتونه داشته باشه
ولی خب ب حرف بقیه گوش میدادم بهت دروغ میگفتم هرچی دلم میخواست هرچی دهنت میومد رو بهم میگفتم وقتی خیلی ناراحت بودی میدونم اونجا دیگه گفتی نه نمیشه خود واقعیم باشم وقتی ک اون امنیتی ک میخوام رو نمیده
به قرآن دوست دارم و عوض شدم دوست دارم بهم فرصت بدی دوست دارم فقط یکبار بهم اعتماد کنی و همه چی از اول درست کنی البته اگه واقعن برات مهم باشم و دوسم داشته باشی و بخوای فرصت بدی