2777
2789
عنوان

به نظرتون این پیام به اکسم بدم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 44 پست

بخدا وقتی اینجور تاپیکام رو میبینم حالم بد میشه 

تروخدا نکن یاد خودم میوفتم چقدر التماسش کردم برگرد آخرشم هیچی به هیچی فقط عزت نفس خودمو لگد مال کردم و ارزش خودمو زیر پا گذاشتم

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا وقتی اینجور تاپیکام رو میبینم حالم بد میشه  تروخدا نکن یاد خودم میوفتم چقدر التماسش کردم ...

منم همینطور الان متوجه این مسئله شدم ک هیچ پسری این مدلی برنمیگرده ک بدترم میشه، راهش این نیس

اصلا اینکارو نکن، خودتو له میکنی بااین پیام...ببین غیرمستقیم بهش بفهمون ک هنوز دوسش داری، پسرا زرنگن ...

خب خیلی اشتباه کردم نمیدونم چکار کنم به قرآن خسته ام هم کلاسیم عاشقشم ادم شدم ۱ سال شده

ببین خیلی از دختراالان از جمله خودم این راهو رفتیم و اینجا راهنماییت کردیم، نتیجه نداره این راه باال ...

ولی خدایی میخوام انجام بدم تیری تو تاریکی البتع بعد ۲ تیر

منم همینطور الان متوجه این مسئله شدم ک هیچ پسری این مدلی برنمیگرده ک بدترم میشه، راهش این نیس

اینجورب فقط پررو میشن نهایتا هم دو روز باهات باشن دوباره ولت میکنن رک بگم حیفه عمر که خرج همچین آدمایی بشه💔 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

اینجورب فقط پررو میشن نهایتا هم دو روز باهات باشن دوباره ولت میکنن رک بگم حیفه عمر که خرج همچین آدما ...

اره انگار همیشه درحقت لطف کردن، ی نگاه بالا ب پایین دارن بهت، طرف من ک اونقد پررو شده بوده من میگفتم دوست دارم میگف خیلیا دوسم دارن😂فک کن چقد من احمق بهش بها دادم ک جلو من این حرفو میزد باافتخار

صدا کن مرا

صدای تو خوب است

صدای تو سبزینه آن گیاه عجیبی است

که در انتهای صمیمیت حزن می روید

در ابعاد این عصر خاموش

من از طعم تصنیف در متن ادراک یک کوچه تنهاترم

بیا تا برایت بگویم چه اندازه تنهایی من بزرگ است

و تنهایی من شبیخون حجم ترا پیش بینی نمی کرد

و خاصیت عشق این است

اره انگار همیشه درحقت لطف کردن، ی نگاه بالا ب پایین دارن بهت، طرف من ک اونقد پررو شده بوده من میگفتم ...

برا من که انقدر آدم کثیفی بود خیلی راحت می‌گفت به زنم خیانت کردم افتخارش این بود که چندین ماه با زن متاهل تو ماشین...

میکردن😑

بعد اون رابطه تا مدتها افسردگی داشتم