2777
2789

امروز کسی که دوستش داشتم و دیدم باورم نشد فک کردم بهم سلام نمیکنه از مسجد دانشگاه رفتم گلزار شهدای گمنام بعد برم کتابخونه بهو دیدم اینو اومد استرس گرفتم شاید بره  منتظر موندم بره الکی خودمو سرگرم نوشته های دیوار کردم دیدم نه اومد   تو تازه سلام کرد .من حالم یه طوری شد .بعد انگار تپش قلب گرفتم.😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمش و هر کسی یه چیزی میذاره ...این یه نوع هیجان هستش.... به دلیل اضطراب های دوران کودکی ب وجود میاد ..... رابطه ی‌درست خیلی درش هیجان نقشی نداره....

مامان یه دخمل گوگولی
تبریک میگم حس ناب عاشقی  ایشالله ک خیر باشه براتون

من تازه فک میکردممم خوشم میاد ازش .فک نمیکردم این مدلی شم خاک تو سرم.تازه هردو مذهبیم.تو پست ها ازش گفتم.برگام ریخت امروز دیدمس😭.

عاشق شدن این طوریه که اونو بیشتر از خودت دوست داری

این طوری که اگه قرار باشه بین شما دو تا یکیتون یه بیماری بگیره دوس داری اون خودت باشی🥲

آیندش واست مهمه به پیشرفتش فکر میکنی 

تلاش میکنی خوشحالش کنی حالشو خوب کنی

اگه ناراحت باشه یا اتفاقی براش افتاده باشه انگار دله توعه که تیکه تیکه شده :)

تویه بدترین حالت هم ببینیش سرما خوردگی یا خواب آلو بازم اون قشنگ ترین آدم کره ی زمینه 

:)

دانشجو دانشگاه فرهنگیان، مشاور و ادمین کانال درسی🥰 لینک کانال: https://rubika.ir/moshaver_ensaniaaa حتما عضو بشید🌱

من تازه فک میکردممم خوشم میاد ازش .فک نمیکردم این مدلی شم خاک تو سرم.تازه هردو مذهبیم.تو پست ها ازش ...

عزیزم مگه خدا ب مذهبیا دل نداده ؟ این چ حرفیه 

حس نابیق قدرش و بدون 

منم بردی ب دوران دانشگاه 

حیف ک نشد ک بشه 

عاشق شدن این طوریه که اونو بیشتر از خودت دوست داری این طوری که اگه قرار باشه بین شما دو تا یکیتون ی ...

واقعا؟من ازش خوشم میاد ولی امروز که حضوری دیدم حالم یه طوری شد که تا حالا تجربه نکردم،😭