2777
2789

خوب من یزدی نیستم ولی یزد زندگی میکنم 

اول اینکه یزد کلانشهر نیست

نمیتونیم توقع داشته باشیم که امکانات عالی و خفنی داشته باشه  و خوب خوبه 

تحصیلات اینجا اوکیه 

بیمارستان و... اوکیه

خوب من یزدی نیستم ولی یزد زندگی میکنم  اول اینکه یزد کلانشهر نیست نمیتونیم توقع داشته باشیم ک ...

خواهرمم ۲ سال اونجا بوده میگه از همین لحاظ عالیه 

من خودم از کلانشهر متنفرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر  خوب و امن هست نرخ بیکاری صفر ، با غریبه ها بد رفتار نیستند اما صمیمی هم نمیشن ،قیمت رو به مسافر دولا پهنا نمیگن، اما نرخ تورم بالا هست ،دکترهای خوبی داره مدارس غیر انتفاعی خوب با شهریه منطقی ، در کل مردم بی حاشیه ای داره 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

من21سال اونجا زندگی کردم.

کلانشهر محسوب نمیشه ولی امکانات پزشکیش خوبه.تفریحاتیشم الان پیشرفت کرده بازارا و پاساژای قشنگم زیاد داره.

ولی مردمش خونگرم و غریب نواز نیستن هزار سالم اونجا بمونی بازم براشون غریبه ای و هرگز تورو یزدی نخواهند دونست...اما اینجوری هم نیستن که باهات لج بیوفتن یا اذیتت کنن اما تو چشمشون تو همیشه یه غیر یزدی هستی.

بسیار هم اهل تجملاتن.

تابستوناشم خیلی گرمه🥵

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
شهر  خوب و امن هست نرخ بیکاری صفر ، با غریبه ها بد رفتار نیستند اما صمیمی هم نمیشن ،قیمت رو به ...

مرسی عزیزم 

آبجی من برای آموزش پرورش یزد قبول شده 😍 گفتم پس خیلیم عالی