2777
2789
مرسی عزیزم  آبجی من برای آموزش پرورش یزد قبول شده 😍 گفتم پس خیلیم عالی

به سلامتی ،ان شاالله موفق باشه و خاطره ای خوب و خوش از یزد و مردمانش داشته باشه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
من21سال اونجا زندگی کردم. کلانشهر محسوب نمیشه ولی امکانات پزشکیش خوبه.تفریحاتیشم الان پیشرفت کرده ب ...

من خب نمیخام اصلا منو یزدی بشناسن هرکس و اصالت و قومیت خودش 

پس خیلیم عالی ک اینجوریه 

اما گرماش رو خب دیگ باید تحمل کرد

زمستونش حتما خ سرد وو خشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خب نمیخام اصلا منو یزدی بشناسن هرکس و اصالت و قومیت خودش  پس خیلیم عالی ک اینجوریه  ا ...

نه خیلی هیو زمستون سرد و غیر قابل تحملی نداره.

از تقریبا اواسط آذر ماه هوا سرد میشه تا اوایل اسفند اونم اصلا سرماش خشک و غیرقابل تحمل نیست برف که خیلی کم شاید چندسال یکبار بارونم خیلی کم.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
نه خیلی هیو زمستون سرد و غیر قابل تحملی نداره. از تقریبا اواسط آذر ماه هوا سرد میشه تا اوایل اسفند ...

منطقه ما بارون بددنیس زیاده ولی برف هم یا نمیاددچنوساله یا کم 

بنظرتون برای سالن زیبایی داشتن اونجا همین شغل الانم جای پیشرفتی هست؟

منطقه ما بارون بددنیس زیاده ولی برف هم یا نمیاددچنوساله یا کم  بنظرتون برای سالن زیبایی داشتن ...

اونجا سالن زیبایی های خیلی مجلل و شیکی داره اما باتوجه به اینکه اصولا الان کارای آرایشگری و اینا خیلی رو بورسه اصلا فکر نمیکنم با شکست مواجه بشید..

اونجا سالن زیبایی های خیلی مجلل و شیکی داره اما باتوجه به اینکه اصولا الان کارای آرایشگری و اینا خیل ...

مرسی عزیزم 

منن خیلی آپدیت میکنم خودم رو البت من فقط کار مختص ب. مو رو انجام میدم

مرسی عزیزم  منن خیلی آپدیت میکنم خودم رو البت من فقط کار مختص ب. مو رو انجام میدم

خواهش میکنم عزیزم.

شک نکنین موفق میشین انشالله🍀

چه جالب من کرمانشاهیم 9 ساله اومدم یزد وشوهرم یزدیه نسبت به کل شهرای ایران یزد خوبه اما هواش بده ومردمش اصلا خونگرم نیستن برعکس کرمانشاهیا که خیلی بجوش ومهربونن یزدی اگه بیاد طرفت برا فضولی میاد که (جک وبنجکت  درباره)

یعنی قشنگ بفهمه کی هستی وقتی درآورد میره پی کارش و کلا باهات مثل قهر رفتار میکنه با شهرستانیا خوب نیستن اما خیابونها وامنیتش خوبه مردهاشون خیلی دنبال زنن و به شدت چشم ناپاکن اما درکل نسبت به جاهای دیگه بد نیست توش میشه خوب پول درآورد 

خواهرمم ۲ سال اونجا بوده میگه از همین لحاظ عالیه من خودم از کلانشهر متنفرم

سلام این متن برای یزدی هاست ماهانه ۴۰۰ به بالا میتونن درآمد داشته باشند 
سال گذشته خیلیییییی از یزدی‌ها اینجوریزاز سامانه مهان #کسب_درآمد کردند
ما هم خواستیم این سامانه رو به شما معرفی کنیم، چون عضویت و کسب‌درآمد در مهان حق هر شهروند استان یزد هست😍
📱با عضویت در سامانه مهان:
💵 در اولین ورود: ۲۰۰ هزار ریال
💰با هریک معرفی سامانه به دوستان: ۱۰۰ هزار ریال
💵 با هر قرائت روزانه کنتور گاز: ۱۲۰ هزار ریال
💰با هر مترمکعب صرفه جویی در گاز: ۱۰۰ هزار تا ۲۰۰ هزار ریال
💵 با هرقرائت کنتور گاز توسط کاربر معرفی شده از سوی شما: ۱۰ هزار ریال
کسب درآمد کن❗

🧮 حالا خودت حساب کن در ماه میشه چند میلیون در.    

AQCDSR.  کد معرف من 

بزرگترین اعتیاد ما آدمها حرف زدن از مشکلاتمونه بشکنید این عادتو از خوشی ها بگید 
چه جالب من کرمانشاهیم 9 ساله اومدم یزد وشوهرم یزدیه نسبت به کل شهرای ایران یزد خوبه اما هواش بده ومر ...

ارع دیدی خیلییییی ناپاکن من از این خیلیییی بدم میاد و سردم هستن