2777
2789
عنوان

خانمی که راههای خوشبو شدن رو گفتی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2741 بازدید | 72 پست
دقیقا منم شنیدم در مورد پودر بچه 

برای سفید شدن اگر موهای زاید بدن رو شیو کنید پوست تیره میشه بهترین کار لیزر موهای زایده که خودش باعث روشن شدن تیرگی میشه 

و همینطور شیو کردن نواحی حساس باعث تعریق اون نواحی و بوی بد میشه که لیزر باعث رفع این مشکل هم میشه 

باید دقت بشه به نواحی بیک ینی نباید محصولات عطری زده بشه و همینطور پودر بچه نباید بزنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما براتون تاثیر هم داشته؟بعد حمام بزنم؟من یر زانو ها و ارنجم و کشاله رانم (ببخشید)تیره شده موثره؟خط ...

آره موثر بوده برای خود من... بعد از حموم ترجیحا وقتی شیو کردین... آره خوبه...برای من نداشته، یه سری از کاربرا حالا میگن تحریک نمی‌دونم چی چی، نشنیدم... آره فیروز خوبه، یه مارک دائمی رو استفاده نکردم خودم، گفتم هرچی گیر بیاد

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
اسپری رکسونا مدل زنانه بخرید رنگ سبزآبی دیگه هیچی نمیزنید  اگر گیر نیومد رنگ سبز یا آبیش

هعب..

مرسی🗿✨

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
خب اجازه موم ندارم چون لیزر رفتم دوباره درمیان

دوره هات تموم نشده مگه؟ فقط تو فواصل لیزر نباید مو رو از ته بزنی وگرنه اگه دوره ها کامل بشه بعدش دیگه اختیار داری 

لایه بردار هم خوبه . البته اینم بگما من خودم سنگ پا میکشم گاهی و واقعا تاثیر داره😅

زیربغل من کبود میشد باهاش ولی واقعا موثر بود

میتونید از مام ژل مارک ژیلت استفاده کنید یا مام صابونی شون مخصوصا سبزش

برای تیرگی هم میتونید از محصولات سفید کننده به صورت کرم و ژل تو داروخانه هست استفاده کنید

لیزر موهای زاید مقدار بسیار زیادی تیرگی و بوی بد رو رفع میکنه