2777
2789
عنوان

خانمی که راههای خوشبو شدن رو گفتی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2733 بازدید | 72 پست

اسی تو تاپیکای دیگه هست 😅

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه شامپوی بچه گلرنگ گفت برای موها از اونا که توش تیله داره ، رفتم فروشگاه ۳ رنگ داشت که بنفشش خوشبوترین بود 

یه پودر بچه فیروز گفت برای بدن (دیگه خودتون میدونید...)  که خیلی برای کسانی که تعریق میکنن مؤثره و این از همه چی برام بهتر بود!! 

یه لوسیون بدن گفت بنام بارسد مدل شکوفه گیلاس

عزیزم سیاهی کشاله ران؟

کلا نواحی سیاه بدن... کشاله ران هم میشه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
ولی میگن پودر بچه باعث تحریک غدد لنفاوی و تورم اونها میشه  بهترین چیز که من سالهاست دارم استفا ...

دقیقا منم شنیدم در مورد پودر بچه 

ای چرخ بازیگر بگو بالا نشینان را جای من و ما تا ابد پایین نخواهد ماند 

ولی میگن پودر بچه باعث تحریک غدد لنفاوی و تورم اونها میشه  بهترین چیز که من سالهاست دارم استفا ...

نشنیدم...من یه مدت خدایی خیلی استفاده میکردم، الان کمتر

من یه بار خریدم اسپری رکسونا رو... بلانسبت بو سگ میداد نگرفتم دیگه🗿

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
کدوم مارک؟چحوری استفاده بشه؟

فرقی نداره... من همیشه دم دست ترین مارک ‌‌‌‌و می‌گرفتم

بعد از حموم بعد از اینکه شیو کردی، اگه آبرسانی لوسیونی چیزی خواستی میزنی بعد یه مقدار پودر بچه میزنی.... 

یه شامپوی بچه گلرنگ گفت برای موها از اونا که توش تیله داره ، رفتم فروشگاه ۳ رنگ داشت که بنفشش خوشبوت ...

این شامپو گلرنگ که توش تیله داره برا دخترم میخریم بیشتر مواقع😁

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️
نشنیدم...من یه مدت خدایی خیلی استفاده میکردم، الان کمتر من یه بار خریدم اسپری رکسونا رو... بلانسبت ...

شما براتون تاثیر هم داشته؟بعد حمام بزنم؟من یر زانو ها و ارنجم و کشاله رانم (ببخشید)تیره شده موثره؟خطر نداره؟کدوم مارک فیروز خوبه؟