2777
2789
عنوان

خانمی که راههای خوشبو شدن رو گفتی ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2733 بازدید | 72 پست
عزیزم من لیزر رفتم  متاسفانه قسمت پایی کلا تیره هست خیلی هم میترسم روزی ازدواج کنم تو ذوق بزنه

با لیزر امکان سفید کردن نواحی هست به مراکز لیزر مراجعه کنید 

یا اینکه از کرم های مخصوص روشن کننده نواحی حساس استفاده کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نباید پودر بچه استفاده بشه؟ 

در نواحی حساس نخیر نباید استفاده کنید 

حتی زاج و زینک اکسید که رایج شده بود برای رفع بوی بدن و جایگزین محصولات ضد عرق اصلا توصیه نمیشه و به مرور باعث تورم غدد لنفاوی میشه 

بهتره از محصولات مناسب استفاده کنید 

مثلا برای آقایون بهترین چیز مام ژله ای مارک ژیلت هست قیمت مناسب ترش مام صابونی مارک شون 

اسپری رکسونا مردونه هاش اصلا خوشبو نیست زنونه ش رنگ سفید و مشکی یا سبزآبیش قوی ترینه

برای کنترل عرق هم بهتره بجای شیو کردن از روش های دیگه استفاده کنید خود شیو باعث تیرگی و بوی تند عرق هست

لوسیون مارک کامان خریدم خیلی خوب هست اما تو فصل گرما دنبال یه بادی اسپلش خوبم دیگه لوسیون برای پوستم ...

من بادی اسپلش مای طلایی استفاده میکنم بوش هم خیلی خوبه.ولی بادی اسپلش بلو شنل یه چیز دیگست خیلی خیلی خوشبوعه

با لیزر امکان سفید کردن نواحی هست به مراکز لیزر مراجعه کنید  یا اینکه از کرم های مخصوص روشن کن ...

راستش اینجا دیدم خیلی راضی نبودن بعد هم دوست ندارم دیگه هزینه کنم فک میکنم گرونم باشه 

گرفتمم کرم فایده ندارن یکس میگفت از سودای زیاده یکس هم گفت برا زیلا پی ک قبلا لیزر میرنی پاک نکردیه 

من نشستم همین جوری میرفتم لیزر نمیدنستم باید بشوری

راستش اینجا دیدم خیلی راضی نبودن بعد هم دوست ندارم دیگه هزینه کنم فک میکنم گرونم باشه  گرفتمم ...

زایلاپی برا چی میزنید مگه درد داره لیزر؟🫤

من چندین ساله میرم کل بدن دردی نداره 

با دستگاه دایود نرید اصلا خوب نیست درد داره و اصلا جواب نمیگیرید 

با سوپرانو آیس برید نه دردی داره نه حساسیت جوابدهی عالی بدون نیاز به بی حسی

زایلاپی برا چی میزنید مگه درد داره لیزر؟🫤 من چندین ساله میرم کل بدن دردی نداره  با دستگاه دا ...

من با تیتانیوم میرم استانه تحمل دردم کمه دیگه دورم کامل شده 

میشه یبه تاپیک اخرم جواب بدی ؟