2777
2789

میخندم دیگه سر شدم با سه تا بچه تازه بچه های من خیلی خوبن

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اگه گفته به پسرم حتما تذکر میدم.ولی تو دعوای دوتا بچه بزرگتر اینقدر دخالت نمیکنه.بچه هستن دیگه لابد از جایی شنیده بدون اینکه معنیشو بدونه تکرار کرده.حالا بچه خودش خیلی پاستوریزه هست😒

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
عذرخواهی کن وبگوباراول شنیدم ولی طبیعی بچه هااا فحش میدن دیگه هرکارکنی

والا آدم برگ میگه با وجود اینکه میدونه بده،دیگه بچه که جای خود داره

میگم اگه گفته به پسرم حتما تذکر میدم.ولی تو دعوای دوتا بچه بزرگتر اینقدر دخالت نمیکنه.بچه هستن دیگه ...

جلومن داشت فوش میداد بش گفتم جلوی بچه خودتو حالابگیر.بعدمربی ارومش کرد خیلی سه پیچ بود بلندم میگفت

جلومن داشت فوش میداد بش گفتم جلوی بچه خودتو حالابگیر.بعدمربی ارومش کرد خیلی سه پیچ بود بلندم میگفت

اهمیت نده.برای دیگران معلم اخلاق میشن

من عذر خواهی میکنم اما خودتون دارین میگین بچه  متوجه نیستش

طلبکارانه دادمیزد جلوبچتو بگیر منم گفتم جلوی چپوبگیرم بچن معنی فوش نمیدونه خود مربی حواسش ب بچها هست ولی تو راه بچموخیلی دعوا کردیم 

طلبکارانه دادمیزد جلوبچتو بگیر منم گفتم جلوی چپوبگیرم بچن معنی فوش نمیدونه خود مربی حواسش ب بچها هست ...

دعواش نکن براش توضیح بده که حرفی که زده اصلا حرف خوبی نبوده و نباید تکرار کنه