2777
2789
عنوان

شیرازیای عزیز میشه بیاین

482 بازدید | 10 پست

سلام

جاهای دیدنی یا مکان های تفریحی ، رستوران و کافه خوب میشه معرفی کنین.

و همینطور جاهایی که کمتر مسافرها میرن ولی جای خوبیه

و جاهایی که اتاق فرار یا بازی های اینجوری خوب داره و رفتین راضی بودین . مرسی

باغ ارم را دوست میدارم🥳

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

باغ ارم

باغ عفیف آباد

بازار وکیل

کوچه های قصر دشت

کافه که شیراز زیاد داره...کافه هایی که داخل ستارخان و قصردشتن خوبن

رستورانم اگه بخواید واقعا خرج کنید و برای یه روز قیمت مهم نباشه براتون طبقه سنتی رستوران هفت خوان(طبقه سنتیش نه کلاسیکش).موزیک زنده هم داره

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باغ ارم باغ عفیف آباد بازار وکیل کوچه های قصر دشت کافه که شیراز زیاد داره...کافه هایی که داخل ست ...

مرسیی عزیزم

اره هفت خوان رفتم خوب بوده ، فست فودی کجا خوبه البته هفت خوان فست فودم داشت ولی غیر اون ؟ ( ژو ، دیوال ، لاویا خوبن فقط اسمش شنیدم میخواستم ببینم خوبن یا فقط اسمی معروفن )

باغ ارم باغ عفیف آباد بازار وکیل کوچه های قصر دشت کافه که شیراز زیاد داره...کافه هایی که داخل ست ...

بعد جایی که اتاق فرار ، فوتبال حبابی یا اینجور بازی هایی داشته باشه سراغ دارین ؟ 

کلا جای تفریحی این سبکی کجا میشه من لونا پارک و  شهربازی خلیج فارس رفتم

مرسیی عزیزم اره هفت خوان رفتم خوب بوده ، فست فودی کجا خوبه البته هفت خوان فست فودم داشت ولی غیر اون ...

لاویا که اصلا

پیتزا که فقط پیتزا زاور(پیتزاهای ایتالیایی داره)

پیتزا آمریکایی هم پیتزاهای فست فود صوفی ستارخان

حقیقتش شیراز برگر عالی نداره ولی من از برگر فست فود اک مک خوشم اومد(کنار مجتمع تجاری ستاره هست)

هات داگ و ساندویچم عطاویچ خوبه

کلا شیراز تنوع غذاییش بالا هست

رستوران صوفی ستارخانم خوبه

اگه دوست داشتید میتونید یه روز قلاتم برید(خارج از شیرازه).طبیعت خیلی قشنگی داره

رستوران باکویه و شاندیز هم الان یادم اومد.روبروی هفت خوان هست و فضای قشنگی دارن

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
بعد جایی که اتاق فرار ، فوتبال حبابی یا اینجور بازی هایی داشته باشه سراغ دارین ؟  کلا جای تفری ...

من خودم اصالتا شیرازیم ولی سالهاست شیراز زندگی نمیکنم

بیشتر داخل زمینه غذا و طبیعت و ... اطلاع دارم

ولی بازی و ... رو حقیقتش نمیدونم

ببخشید❤️

لاویا که اصلا پیتزا که فقط پیتزا زاور(پیتزاهای ایتالیایی داره) پیتزا آمریکایی هم پیتزاهای فست فود ...

مرسی عزیز دلم ❤ لطف کردی

طبیعت اطرافش عالیه ولی چون اکثرا روزای تعطیل میایم متاسفانه خیلی شلوغن قلات ، سپیدان و آبشار مارگون رفتم

مرسی عزیز دلم ❤ لطف کردی طبیعت اطرافش عالیه ولی چون اکثرا روزای تعطیل میایم متاسفانه خیلی شلوغن قلا ...

😍❤️❤️❤️❤️

نه قشنگم مرسی تا همینجا هم خیلی راهنماییم کردی 😍

خواهش میکنم عزیزم😘😘😘😘