2777
2789
عنوان

نوره

795 بازدید | 24 پست

دوستان کسی از نوره استفاده میکنه؟ تا حالا آسیبی به پوستتون نزده؟

خانواده پدری رنگ پوستشون سرخ و سفیده میگفتن اون موقع ها که نوره میزدن پوست تاول میزده و منم یکم شک دارم خوبه یا نه

بیا تا قدر یکدیگر بدانیم که تا ناگه ز یکدیگر نمانیم 🥲

برای پاکسازی و سم زدایب بدن عالیه نوره همون پودر موبره با زرنیخ که خواصش بیشتره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

من همیشه استفاده میکنم نه هیچ اسیبی نمیزنه تازه کلیم فایده داره پنج دیقه بیشتر نزار بمونه روپوستت

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای پاکسازی و سم زدایب بدن عالیه نوره همون پودر موبره با زرنیخ که خواصش بیشتره

یکی میگفت وقتی زدم بعدش پوستم یکم سیاه شد گفتن سودا و سردی بدن خارج میشه راسته؟

رو بدن نمدار اصلا نزن.با اب جوش ترکیب کن گرم گرم نه که بدنت بسوزه از دماش بزن رو بدنت غلظتش مثل ماست یه کم بیشتر چند دقیقه بمونه حس کردی موها نرم شده با اب ولرم بشور دستکش دستت باشه به فلز  انگشترو پابندو اینا نخوره تو ظرف فلزی هم درست نکن.کراتین مو رو سست میکنه باعث ریزش موی زائد میشه ناخون هم کراتین داره برا همین میگم دستکش

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
یکی میگفت وقتی زدم بعدش پوستم یکم سیاه شد گفتن سودا و سردی بدن خارج میشه راسته؟

سیاهی سوداست میکشه از بدن بیرون .انرژی مثبت بهت میده.بدنو گرم میکنه پوستو پاکسازی

رو بدن نمدار اصلا نزن.با اب جوش ترکیب کن گرم گرم نه که بدنت بسوزه از دماش بزن رو بدنت غلظتش مثل ماست ...

روی پوست خشک میزنم 

ممنونم بابت راهنمایی 😘❤شنیده بودم ناخن رو نرم میکنه فکر کردم شاید میسوزونه