2777
2789
مگه پدری کرده؟ 

من نمیدونم پدرتون چیکار کرده و پدری به چی میگین ولی پسندیده بود خواهرتون اینجا هم به پدرتون احترام میذاشت و بعدا که رفت سر خونه زندگیش هر جور دوست داشت زندگی میکرد اینحوری نه پدرتون جلو بقیه کوچک میشد هم خواهرتون جلو خانواده شوهرش خجالت زده نمیشد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهرت دم رفتن مخصوصا ک عقد کرده بهتره ملایم تر رفتار کنه همه ی باباها غر میزنن و غیرتی آن مخصوصا اگه کسی داخل آدم حسابشون نکنه د ازش نظر نخاد چی میشد باهاش ی مشورت می کردید بهرحال خونه خودشه خواننده بیاد اونجا یا نیاد یه بخشی هم نظر خود باباتون مهمه

😑 
این از قبل میدونسته اخلاق پدرشو خودش باید عاقل میبوده و خودشو جلو خانواده شوهرش زشت نکنه. بچگی از خو ...

البته که از قبل میدونسته ! 

ولی تا کجا باید در برابر خواسته یک پدر کنترلگر کوتاه اومد ؟؟

تا کی مصلح اندیشی های بیخودی ؟؟؟ کی جواب این دختر و میده که به خاطر باباش باید از همه خواسته هاش بگذره ؟؟؟

من انقدر از این مصلحت اندیشی ها داشتم برای اینکه پدرم ابرومو نبره اذیتم نکنه ... حالا من موندم و کلی ارزو و خواسته براورده نشده ... و پدرم که اصلا رضایت من براش مهم نیست و همیشه کار خودشو میکنه . 

ادم باید واسه دل خودش زندگی کنه نه رضایت بقیه 

البته که از قبل میدونسته !  ولی تا کجا باید در برابر خواسته یک پدر کنترلگر کوتاه اومد ؟؟ تا ک ...

بله .پس الان هم با دید متفاوت خانواده شوهرش و سرخوردگی که همین اول کاری سر ی موضوع که میتونست جلوگیری بشه به وجود اومده کنار بیاد . لابد تا اخر عمرشم میخواد باز سر این جریان پدر رو مقصر بدونه . در صورتی که خودش میتونست مانع این اتفاق بشخ

حق رو به خواهرت میدم، چون پدر منم دقیقا مشخصات پدر شمارو داره، خودمم شب نامزدیم همین بلا سرم اومد، بابام بااینکه چهلم پدرش هم رد شده بود، نذاشت اهنگ پخش کنیم و بزن و برقص داشته باشیم، ازاول تا اخر مجلس عین مجلس عزا همه نشستیم همو نگاه کردیم، اونشب یه چشمم اشک شد یه چشمم خون،آبروم جلو فامیلاشوهرم رفت،  همون شب واگذارش کردم بخدا، نتیجش این شد که الان برادرم و زن برادرم نمیذارن آب خوش از گلوش بره پایین، و من ذره ای و همدلی و دلسوزی نسبت بهش ندارم، یموقع فکر نکنید فقط همین ماجرا بوده ها، بابام سر مراسمات مختلفم زیاد اشکمو دراورد و هربلایی سرش بیاد حقشه

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
من نمیدونم پدرتون چیکار کرده و پدری به چی میگین ولی پسندیده بود خواهرتون اینجا هم به پدرتون احترام م ...

شما پدری کردن ب چی میگین؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
حق رو به خواهرت میدم، چون پدر منم دقیقا مشخصات پدر شمارو داره، خودمم شب نامزدیم همین بلا سرم اومد، ب ...

برادرت و زنش چطوری اذیتش میکنن

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃