2777
2789

خوبه اینجا رو دارم خودمو خالی کنم دارم از حرص میترکم نمیدونمم حق و ب بابام بدم یا خواهرم ولی از اونجایی ک خواهرم هیچ خوشی تو خونه پدرم ندید و خیییییلی بچگی و نوجونی و جوانی سختی داشت (پدرم ب شدت خسیس، سخت گیر، کنترل گر، بداخلاق، عصبانی، و.. همیشه دعوا و کتک کاری با مادرم و...) شاید ته دلم طرف خواهرمم

پدرم ب شدت حرف و تایید مردم براش مهمه و برعکس خواسته خانواده ش اصلا 

و ب شدت تعصبیه

بخاطر همین خواهرم بدون اینکه با پدرم هماهنگ کنه (اگه میگفت مخالفت مینید) ب شوهرش گفته بود روز عقدم فلان خواننده رو بیار ک با مهمونا برقصیم (طرف ما رسمه خیلیا اینکارو میکنن) 

و روز عقد پدرم فهمید قراره خواننده بیاد و گفت کنسلش کنید خواهرمم گفت دیگه هماهنگ کردن و بابام عصبانی شد (جلو خانواده خواهر و برادرش) و داد زد ب خواهرم گفت تو چرا اینقد بی مغزی و همه چیز باید ب حرف خودت باشه(تقریبا همه چیز مراسم و اندازه طلا و... و... رو خود خواهرم تعین کرد با مخالفت پدرم) یا کنسل میکنی یا عقد و ب هم میزنم و رفت بیرون

خواهرمم جوابشو داد

و با اینکه داماد خواننده رو آورد پس فرستادن و کنسل کردن

نظرتون 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم سوخت برا خواهرت 

برای پدرم چی

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
مقصر پدرتونه

چرا 

منم ی همچین پدری دارم 

صد در صد حق و به خواهرت میدم 

هم مجلسش و خراب کرده هم جلو خانواده شوهر و شوهر ضایعش کرده ...

تا اخر عمر میزنن تو سرش خانواده شوهر . 

نمیدونم ادم از پدر بد باید به کی شکایت ببره . 

قطعا حق با خواهرته مراسم عروسی به عهده داماده به پدر عروس چه ربطی داره خواانده ی مراسم:/

کلا با اومدن خواننده مخالفه تو مراسم

بهتر بود توی بقیه چیزا نظر باباتون که حساسه رو اهمیت می‌دادیم و این قضیه خاننده رو خاهرت کاراشو میکز ...

تاپیک های قبلیمو بخونین 

اونجا حق با کدومه

اینجا حق با پدرتون بوده درسته عقد خواهرت بود ومیگی تمامش نظر خواهرت بوده و... پس پدرتون به عنوان مرد خانواده شما و بزرگتر حق داشته نظرشو بگه درصورتی که اخلاقشو میدونستید. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

با وجود اینکه دلم برای پدرتون سوخت. ولی برا خود خواهرام اینجور زشت شد که خانوادع شوهرش فکر کنن پدر و دختر مشکل دارن با هم. وخیلی بهتر بود جوری رفتار میکردین که فکر کنن تفاهم دارین. اینجوری حتی ممکنه تو رابطه خانواده شوهرش با خواهرتون هم تاثیر بزاره 

منم ی همچین پدری دارم  صد در صد حق و به خواهرت میدم  هم مجلسش و خراب کرده هم جلو خانواده ...

یعنی خواهرم هیچ تقصیری نداره؟ 

تاپیک های قبلیمو بخونین