2777
2789
اینجا حق با پدرتون بوده درسته عقد خواهرت بود ومیگی تمامش نظر خواهرت بوده و... پس پدرتون به عنوان مرد ...

بنظرتون چنین پدری حقی داره؟! 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃

به خواهرت بگو خودشو جمع کنه ی شوهر کرده زمین به اسمون نیومده که 

یکم دندون به جیگر بزاره انقدر پدرتو جلو داماد کوچیک نکنه 

بخدا کار خوبی نیست شوهرش دو روز دیگه همینکاراشو میزنه تو سرش

🌷✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مذهبیم ولی وااااقعا پدرت چجوری فکر میکنه؟ مثلا اهنگ تو روز عروسی حرومه؟ اهنگ واس عروسی هاست قرآن و صلوات واس عذایی ها. چرا پدرت قیمه و ماست رو باهم قاطی میکنه؟ خواهرت گناه داره یه بار داره ازدواج میکنه بهترین خاطره عمرشه میخواد اون روز شاد باشه پدرت میگه مثلا نه فلان؟ عجبا

با وجود اینکه دلم برای پدرتون سوخت. ولی برا خود خواهرام اینجور زشت شد که خانوادع شوهرش فکر کنن پدر و ...

با وجود اخلاق و رفتاراش باز دلتون سوخت؟ 

تو خانواده مون چهار تا آرزو نام داریم☺️خاله م 🥰من😊خواهرزاده‌ام 😘زن داداشم 😍برای همه جالبه گفتم اینجام بگم شاید برای شمام جالب بود🙃
منم ی همچین پدری دارم  صد در صد حق و به خواهرت میدم  هم مجلسش و خراب کرده هم جلو خانواده ...

این از قبل میدونسته اخلاق پدرشو خودش باید عاقل میبوده و خودشو جلو خانواده شوهرش زشت نکنه. بچگی از خودش بوده

به خواهرت بگو خودشو جمع کنه ی شوهر کرده زمین به اسمون نیومده که  یکم دندون به جیگر بزاره انقدر ...

رفتارای پدرمو خوندین

بنظرتون چنین پدری حقی داره؟! 

بله باتوجه به اینکه تمامن اخلاقشو میشناختید حساسیتش رو واینکه خوشش نمومد خواننده بیاد از این مورد میشد چشم پوشی کرد. گاهی تو زندگی مجبوری بخاطر یچیرایی بگذری تا بهتر و. راحت تر زندگی کرد. بنظرم. خواننده چیز بزرگی هم. نبوده. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
رفتارای پدرمو خوندین

پدرت اخلاقش همینه دیگه  ی روزه که نمیتونید عوضش کنید 

لااقل از قبل توخونه میگفت و دعواشون میشد و دراخر به ی نتیجه میرسیدن خیلی بهتر بود تا  توجمع همدیگه رو کوچیک کنن

🌷✨️
بالاخره تو مهم ترین شرایط ،دخترش هیچی حسابش نکرده و برا پدر نقش پدری قائل نشده و جلو همه اقوام باهاش ...

اون کوتاه میومد

بالاخره تو مهم ترین شرایط ،دخترش هیچی حسابش نکرده و برا پدر نقش پدری قائل نشده و جلو همه اقوام باهاش ...

مگه پدری کرده؟