2777
2789
عنوان

عوارض داروهای اعصاب

5551 بازدید | 22 پست

سلام دوستان عزیزم، ببخشید خواستم خواهش بکنم از کسانی که تحت درمان روانپزشک قرار گرفتن و دارو مصرف کردن جواب بدن ، اول اینکه مشکلشان چی بوده و آیا مصرف داروهای اعصاب براشون عوارض بدی داشته؟ والا آدم انقدر بد میشنوه میترسه از اینکه به دکتر مراجعه بکنه، لطفا کسایی که تجربه نزدیک دارن جواب بدن، حدس و گمان نمیخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مصرف میکنم دوز بالایی هم مصرف میکنم 

عوارضش فک میکنم یکم تاری دیده یا شایدم بهم خوردن هورمونا اونم تو بعضیا 

البته تا دو هفته اول عوارضی مثل اسهال استفراغ یا حال بد میتونی داشته باشی 

و اینکه من مشکلم افسردگیه 

سلام من درگیر افسردگی که بودم یه مدت آسنترا میخوردم با یه قرص دیگه برای استرس

عوارض خاصی برام نداشت فقط گاهی وقتا گیجم میکرد

و اینکه به نظرم اگر واقعا نیاز باشه ادم یه مدت مصرف کنه خیلی بهتره تا بعدا حالش بد تر بشه 

آخه فکر کنم مدت زیادی باید مصرف کرد تا حال آدم خوب بشه، من خودم برای اضطراب د افسردگی ۷ ماه مصرف کردم اما اوایل خوب بودم بعدها اصلا جواب نمی داد همش باید دوز دارو بالاتر بره، همش هم آدم رو کسل میکنه

من بعد فوت عزیزم بشددت مشکل روحی پیدا کردم که روز ب وز شدت میگرفت اول از تیک عصبی شروع شد بعد به فوبیای اجتماعی شدید منجر شد جوری که بیرون رفتن از خونه عملا برام ممکن نبود و امیدی به بهبود نداشتم ...

به توصیه همسرم به روانپزشک مراجعه کردم و با اولین نسخه مشکلاتم کم و کمتر شد جوری که الان بعد یکسال تقریبا می تونم بگم عالی و نرمالم 

در ضمن وقتی داروها رو شروع کردم دو تا چهار هفته اول ناسازگاری داشتم و خواب آلو بودم تا بدنم باهاش سازگار شد 

الان واقعا آرامش دارم و خداروشکر میکنم و میگم کاش زودتر رفته بودم و انقدر عذاب نمی‌کشیدم قبلش 

من بعد فوت عزیزم بشددت مشکل روحی پیدا کردم که روز ب وز شدت میگرفت اول از تیک عصبی شروع شد بعد به فوب ...

عزیزم میشه اگه اشکال نداره اسم قرصاتو بگی، و اینکه آیا درمان تمام شده یا ادامه میدید؟

عزیزم میشه اگه اشکال نداره اسم قرصاتو بگی، و اینکه آیا درمان تمام شده یا ادامه میدید؟

ميگم ولی اصلا سرخود نخورید چون دکترم کلی دوزشو بالا پایین کرد تا با بدنم سازگار شد و ماهی یبار میرفتم پیشش 

برا بررسی و ...

من سرترالین و پروپرانول مصرف میکردم و هنوزم دارم میخورم 

سلام من چندماهه دارم دارو اس سیتالوپرام ۱۰ مصرف میکنم تا الان برام عوارض نداشته اتفاقا درمانم کرده و ...

عوارض هم که باشه معلوم نمیکنه .و قرص انواع اقسام داره .برای مثال جایی خواندم قرصهای افسردگی سالمندان باعث تخریب بافت کلیه می شن .اینا بیشتر ارامبخش آند و خاصیت درمان به آن معنا ندارند برای مثال .با نور آباژور اینا در پاییز آدم خیلی آرام می شه یا اب زدن به صورت ..من بدون دارو هم خوب شدم منظور با گذر زمان خوب شدید .آرزوی بهترینها 

من بعد فوت عزیزم بشددت مشکل روحی پیدا کردم که روز ب وز شدت میگرفت اول از تیک عصبی شروع شد بعد به فوب ...

منم بعد گرفتاری حال ام خوب نبود و قرص فقط زمین گیرم کرد .. بعد چند ماه با مدارا بهتر شدم منظور آدم بعد مدتی خودش هم خوب می شه..دکتر عمومی راهنمایی ام کرد گفت این چیه می خوری ...منتها قرار باشه با هر گرفتاری آدم ازاین قرص ها بخوره ..فقط قصدم گفتن نظره .