2777
2789
عنوان

یکی نوشته بود الان شوهرم یک کیلو موز بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 30 پست

من برای این چیزا خسیس نیست ولی برای لباس خریدن مکافات داریم که همش لباس میخری من خودم و سه تا بچمو خودم باید بخرم خودش تنهایی برای خودش می‌ره خرید انتظار داره پول خرید من کمتر از خودش هم بشه  از من به شما نصیحت دخترا حتماً دستتون توی جیب خودتون باشه بعد ازدواج کنین

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید مردای اطراف شما آشغالن 😂واسه ما ک مرد واقعین گلم موقعیت مکانیتو تغییر بده

طرف ما که از جفتش هست . ولی بازم اینو تغییر نمیده که ادم قبل ازدواح باید ی پشتوانه مالی داشته یاشه بره سر کار 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

شاید مردای اطراف شما آشغالن 😂واسه ما ک مرد واقعین گلم موقعیت مکانیتو تغییر بده

تو سایت هر چی خوندیم ک همشون اشغال بودن 

اتفاقا مردای این منطقه از همه مردای ایرانی با اصالت ترن بر حسب تاریخ 

موقعیت مکانیم ک عالیع اتفاقا تنها جایی ک مرد داشت همین استان خودمون بود 

مجردی؟

اگه مجردی ازدواج با بهترین مرد دنیا هم اشتباهه

مستقل شو ، برای خودت کسب و کار راه بنداز 

ورزش کن

برو سفر

به خودت برس

وای چقدر حسرت روزای مجردیمو میخورم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
من نیاز جنسی و عاطفی ندارم یعنی ‍؟

چه عرض کنم جانم

نظر خواستی نظر دادم بهترین مرد دنیا هم از نظرم به ازدواج نمی ارزه تو این شرایط جامعه 

مگه اینکه شاهزاده سوار اسب سپید باشه بیاد ببرتت تو قصر و تا اخر عمر به خوبی و خوشی زندگی کنین 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه والا شوهر من این جوری نیست ...اما دنبال پول برو چه با شوهر چه بی شوهر

شاید اون مرد فقیری بوده یا داشته می دیده ذخیره ی کدوم میوه داره تموم میشه که باید مجدد بخره

کاربری دست ۷ نفره. ❕

طرف ما که از جفتش هست . ولی بازم اینو تغییر نمیده که ادم قبل ازدواح باید ی پشتوانه مالی داشته یاشه ب ...

عزیز بحث دوستمون کلا چیز دیگ ای بود

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
عزیز بحث دوستمون کلا چیز دیگ ای بود

نههه من منظورم اون نبودا 

من عرز.شی نیستممم منظورم این بود ک فقط اونا با سن کمشون خیلی مثل آدم بزرگا رفتار میکردن 

نه حرفم سیاسی نبود اشتباه برداشت کردی

نههه من منظورم اون نبودا  من عرز.شی نیستممم منظورم این بود ک فقط اونا با سن کمشون خیلی مثل آدم ...

آخه عزیزم منم اینطور فکر نکردم فقط بحثم اینه اون دوران مردا نابود بودن ن ب زن احترام میزاشتن ن اهمیت میدادن،کارشون فقط کتک زدن و بچه ساختن بود و هیچ ارزشی برای جایگاه زن قائل نبودن

آخه عزیزم منم اینطور فکر نکردم فقط بحثم اینه اون دوران مردا نابود بودن ن ب زن احترام میزاشتن ن اهمیت ...

اها فک کردم چون میگی گفتم انقلاب و اینا فکرت رفته جای دیگه 

نه منظورم رو احتمالا بد رسوندم منظورم فقط این بود ک سن کمی داشتن ولی بزرگ تر از سنشون رفتار میکردن 

بله اون زمان زن آزادی نداشت البته الان هم اونطوری ک باید و شاید آزادی ندارع 

اها فک کردم چون میگی گفتم انقلاب و اینا فکرت رفته جای دیگه  نه منظورم رو احتمالا بد رسوندم منظ ...

بله ولی حداقل میتونن حرفشونو بزنن بنده خدا قدیمیا صداشونو نمیتونستن دربیارن،باید فقط میگفتن چشم 

خانمای سن بالارو میبینم دلم میسوزه واسشون همشون افسرده و خسته

البته ی تعداد خیلی کمم هستن ک همسرای خوبی داشتن و سرحالن

بله ولی حداقل میتونن حرفشونو بزنن بنده خدا قدیمیا صداشونو نمیتونستن دربیارن،باید فقط میگفتن چشم  ...

اره میفهمم چی میگی 

الان با این ک حق خیلی کارا رو به زن نمیدن ولی بهتر از قبله ک نمیتونستن حتی ی آب بی اجازه شوهر یا پدر بخورن