من برای این چیزا خسیس نیست ولی برای لباس خریدن مکافات داریم که همش لباس میخری من خودم و سه تا بچمو خودم باید بخرم خودش تنهایی برای خودش میره خرید انتظار داره پول خرید من کمتر از خودش هم بشه از من به شما نصیحت دخترا حتماً دستتون توی جیب خودتون باشه بعد ازدواج کنین
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شاید مردای اطراف شما آشغالن 😂واسه ما ک مرد واقعین گلم موقعیت مکانیتو تغییر بده
طرف ما که از جفتش هست . ولی بازم اینو تغییر نمیده که ادم قبل ازدواح باید ی پشتوانه مالی داشته یاشه بره سر کار
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
نههه من منظورم اون نبودا من عرز.شی نیستممم منظورم این بود ک فقط اونا با سن کمشون خیلی مثل آدم ...
آخه عزیزم منم اینطور فکر نکردم فقط بحثم اینه اون دوران مردا نابود بودن ن ب زن احترام میزاشتن ن اهمیت میدادن،کارشون فقط کتک زدن و بچه ساختن بود و هیچ ارزشی برای جایگاه زن قائل نبودن