2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری

100 بازدید | 10 پست

سلام خانوما عزیز. خانوما من ماه پیش تارین 17پریود شدم 7روز تمیز شدم یه شب هیچ لکه بینی نداشتم از روز دوم دوباره به لکه بینی و خونریزی افتادم تا 31اردیبهشت. سونو گرفتم کیست و پلیپ نداشتم ازمایشم انجام دادم همه چی دوکی بود. قرص ترنسید استفاده کردم قطع شد. الان من این ماه باید بر اساس تاریخ 17پریود بشم یا نه. چون ز نشدم تست  بارداری هم دادم اما منفی بود 

نه دیگه بر اساس آخرین خونریزی یعنی ۳۱

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کلا گیج شدم سیکل پریودم 43روزه است کیت تخمک گذاری هم همش مثبته نمیدونم کی اقدام کنم این ماه هم ک ...

بهترین راه برای شما سونو هست 

یعنی یک ماه یا دو ماه باید بری سنو در تاریخهایی که تو حساب کتابت تخمک گذاری هست تا روز دقیق به دست بیاری

چون سیکلت 43 روزه هست فکر میکنم تنبلی داری یا پلیکیستیک اگه اینطوریه طبق نظر پزشکم کیت تخمک گذاری برای کسایی که همچین مشکلاتی دارن درست نیست چون تو خیلی موارد مثبت کاذب نشان میده 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
بهترین راه برای شما سونو هست  یعنی یک ماه یا دو ماه باید بری سنو در تاریخهایی که تو حساب کتابت ...

درست میگی آخرین حاملگی ام 2 سال و خورده ایی پیش بود با کیت یه بار اقدام باردار شدم ولی الان چند ماهه خبری نیست 

از یه ماما پرسیدم گفت بر اساس همون تاریخ 17که پریود شدی

پس چرا تاپیک زدی از ما پرسیدی عزیزم🤭

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹