2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرده 🥺

1026 بازدید | 43 پست

تو دوران عقد متوجه شدم شوهرم نعوظ نداره رفتیم دکتر هر بار آمپول و قرص دادن مصرف کرد اما هیچ تغییر نکرد فقط با قرص و.یاگ.را توانایی رابطه رو داشت الان سه ساله که ازدواج کردیم اگر من بهش نگم قرص بخور یا سمتش نرم اون نه قرص میخوره نه سمتم میاد  خیللللی دوستم داره خیلی دوستش دارم محبت می‌کنه همش بوس می‌کنه اما رابطه ی جنسی نه .....

اگر بهش هیچی نگم هر دوماه میاد سمتم چکار کنم 

؟؟؟؟ 

منم می‌خوام بچه دار بشم آرزو دارم اخه

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

خودت اذیتی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت اذیتی؟ 

بیشتر برای بچه دار نشدن اذیتم چون با رابطه ی کمی که دارم امکان بچه دار شدن هم میاد پایین هر بار تاخیری میدارم فکر میکنم حامله ام اما باز ناامید میشم 

یه درمان درست و اساسی انجام بده خب

چند تا دکتر رفتیم ولی تاثیر نداشته اصلا از زمان نوجوانی همینطوری بوده ظاهراً نمیدونم تاثیر ختنه ی بده نمیدونم چیه واقعا

گرمیجات .شربت گل سرخ و ...

همه رو انجام دادم انجااام میدم ولی فایده ندارد اینقدر زعفرون و گرمی جان تو غذا میریزم که تمام بدنم پر جوش شده خرما و ارده و کنجد و هزاران چیز و میدم ولی اصلا تاثیر نداره

جدایی تنها راهشه شما باید با کسی ازدواج کنید که مثل خودتون باشه وگرنه نیازهاتون سرکوب میشه 

فکر جدا شدن و که هر گززز نمیتونم بکنم وقتی تون سرده منم خواه ناخواه سرد شدم اما برای بچه خیلی نگرانم دوست دارم مادر بشم دوست دارم پدر بشه

عذر میخام یعنی حسش رو هم ندارن؟ 

نمیدونم واقعا گاهی اوقات حس میکنم به خاطر اینکه من ناراحت نشم میگه دلم میخواد ولی نمیشه نمیتونم نمیدونم 🥺