2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرده 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 43 پست
ب پزشک متخصص  طب سنتی هم مراجعه کنید

مراجعه کردم پیش یک پزشک سنتی زمانی که تو عقد بودم  دمنوش داد  با چند تا پودر که با عسل باید قاطی میکردم اما اونم درمان نکرد

هیچ انسانی ، بر انسان دیگر برتری ندارد ، مگر به مهر🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم واقعا گاهی اوقات حس میکنم به خاطر اینکه من ناراحت نشم میگه دلم میخواد ولی نمیشه نمیتونم نمید ...

خب ببینید مثلا موقع انجامش بلند میشه؟ حالتاش مشخصه. آخه بده گفتنش. ولی حالتاشو ببینید

داداش منم مثل همسر شماست

تازه عروسی کرده

انشالله به حق امام زمان هم شما هم داداش من صاحب فرزند سالم و صالح بشید

حالم گرفت تاپیکت رو دیدم🥺

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

عزیزم این راهو اشتباه نرو دیدم هم مورد شما که زندگیشون شده جهنم الانتو نبین 

من الان سی و یک سال دارم  اگر جدا بشم هیچ در باغ سبزی به روم باز نیست 🥺 فرصت ازدواج مجدد که نخواهم داشت اگر هم پیدا کنم قطعا پسر مجرد سن کم نمیاد خواستگاریم باید یا با یک مرد سن بالای که همسرش فوت کرده ازدواج کنم یا همسر طلاق داده .... به اینا فکر میکنم گاهی اما نمیییشه جدا از همه ی اینا دوسش دارم هر یک ساعت اگر باهاش حرف نزنم انگار چیزی کم کردم 

تعداد رابطه رو خودت پیگیر باش

خودم میگم بهش اما خسته شدم دیگه منم زنم دوست دارم یک دفعه اون درخواست کنه یک دفعه اون بخواد نمیشه همش من بگم قرص بخور قرص بخور یا شروع کننده رابطه من باشم که 

متخصص بود یا این دکتر علفیای الکی

یادم نیست چند سال پیش بود خالم رفته بود واسه بیماری دیگه پیشش جواب گرفته بود منم رفتم اما بی نتیجه لود

خودم میگم بهش اما خسته شدم دیگه منم زنم دوست دارم یک دفعه اون درخواست کنه یک دفعه اون بخواد نمیشه هم ...

خب اون حالت نداره

اگر میخوای ادامه بدی چاره نیست

واس بچه دار شدنم رابطه لازمم

داداش منم مثل همسر شماست تازه عروسی کرده انشالله به حق امام زمان هم شما هم داداش من صاحب فرزند سال ...

عزیزم چقدر خوبه که به فکری من وقتی مشکل همسرم و فهمیدم به خواهر شوهرم گفتم اونم گفت خب برید دکتر دیگه بعد اصلا نپرسید چی شدم درمان شد یا نه حتی شب عروسیم سوالی نپرسید منم خجالت کشیدم دیگه بهشون بگم خدا لعنت کنه این پزشک ها رو که بدون هیچ علمی نوزاد ها رو ختنه میکنند و به عاقبتش فکر نمی‌کنند ختنه ی غیر اصولی این بلا رو سر بعضی ها آورده