2777
2789
عنوان

اگر ی نفر ی هو بدون اطلاع قبلی تغییر جنسیت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 145 پست
چند سالته..  من فقط یادمه دبیرستان دوتا دختر داشتیم که همیشه تو مسابقه دو اول بودن.. یکیشونم ع ...

۲۳

ولی اشتباه کردن

چون من ۱۸ سالگیم اگر دست به چنین کاری میزدم تجربه الانمو نداشتم

مثلا من الان قصد ندارم فعلا عمل آخرم رو تو ایران انجام بدم اما اگر ۱۸ سالم بود چنین حماقتی رو میکردم

ترن.س تضاد روح و جسمه از نظر جسمانی ایرادی وجود نداره

اطلاع زیادی ندارم نمیدونم حتی منظورت چیه ولی به نظرم هنجار شکنی نشه مشکلی وجود نداره من از هم ج نس گرایی متنفرم اما با تغییر جنسیت در صورت وجود مشکل واقعی موافقم و مشکلی ندارم، تو مقالاتی ک میخوندم نوشته بود متاسقانه کشورهای جهان اول مثل امریکا به خاطر پول بچه هارو از دوران مدرسه دچار بی هویتی در جنسیتشون میکنه و این تعارض باعث میشه اونا به این باور برسن که یه جای خلقتشون ایراد داره و باید تغییر کنه.حتی تعداد بسیار زیادی‌شون بعد تغییر جنسیت پشیمون میشن که دیگه فایده ای نداره و دچار فروپاشی روانی میشن.برات آرزوی موفقیت و سعادت میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درسته  من میخوام پیج جدید بزنم تو اینستا و ی ماه دیگ ک این جریان علنی شد بگم هر کی دوست ...

اسی من تو خوابگام کلی ترن س داریم مث شما اونام می‌خوان تغییر جنیست بدن ولی خانواده هاشون کنار نیومدن ،ارزوی موفقیت دارم برات

نه بابا همون اسم دخترونه خب یکی که تو یه عمر خدیجه صداش کردی چطوری یدفه عادت کنی بهش بگی ریحانه خب و ...

دیگ بعد هورمون تراپی ریش و سبیل در میاد صدا تغییر میکنه استخوان بندی درشت میشه دیگ آدم روش نمیشه طرفو با اسم دخترونه صدا کنه اصلا

یعنی انقدر اذیت میشد اونجا؟ مثلا متلک مینداختن بهش یا چی؟

اره حقیقتا خیلی بر میگرده ب دیدگاه اطرافیانت و اینکه ن برااین موضوع برا همه موضوع ها باید ادمی رو خودش کار کنه دیدگاه کسی براش مهم نباشه 

آره درسته  من میخوام پیج جدید بزنم تو اینستا و ی ماه دیگ ک این جریان علنی شد بگم هر کی دوست ...

به ی ورت بابا😕حالاخیلی مهمه بخاطر حرف بقیه وفامیلاخودتوافسرده کنی..اولش همه تعجب میکنن زمان ک بگذزع همه چی درست میشع بسپار ب زمان داداش

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

اصلا نترس ما یکی از اطرافیانمون نزدیک به ۴۰ سال بود،اسمش مریم بود تغییر کرد به علیرضا و بعد هم عمل کردن و بعدش هم ازدواج کردن حتی،همه ام خیلی راحت این موضوع رو پذیرفتم،چون به ما ربطی نداشت اون بنده خدا عذاب میکشید

اطلاع زیادی ندارم نمیدونم حتی منظورت چیه ولی به نظرم هنجار شکنی نشه مشکلی وجود نداره من از هم ج نس&n ...

خیلی ممنون

برات بخوام مثال بزنم مثلا ی دختری پریود میشه مسکن میخوره ولی من مسکن های مخدر دار میخورم تا سرخوش بشم اون دوران و تحمل کنم ک به عنوان ی مرد دارم پریود میشم

توی حموم هیچ وقت به بدنم نگاه نمیکنم تا فشار روانی اینک به عنوان ی مرد جسم دختر رو دارم اذیتم نکنه

سالهاست تو محیط هایی ک فامیل هست و من استایلم دخترونه ست عکسی ندارم چون خجالت میکشم به عنوان مرد با این استایل عکس داشته باشم و ..

دیگ بعد هورمون تراپی ریش و سبیل در میاد صدا تغییر میکنه استخوان بندی درشت میشه دیگ آدم روش نمیشه طرف ...

ولی تا جا بیفتی به نظرم سخته هم برا خودت هم اطرافیان.

امیدوارم تو راهی که در پیش داری قوی باشی و هیچ وقت کم نیاری.موفق باشی❤

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

اتفاقا اکثرا برای رفع کنجکاوی و فضولی اینکه بعد عمل چطوری شدی اون پیج رو فالو میکنن.

لازم هم نیست برای همه توضیح بدی. بگو نظر پزشک این بوده

کم کم عادی میشه دیدنت.

فقط خودت رو آماده برخوردها و تهمت هاشون بکن که ضدحال نخوری. 

میشه خواهش کنم جلسات روان درمانی و تست هات که شروع شد منو هم در جریان بزاری چطوریه؟

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

برای خود من تفاوت چندانی نداره.فقط شاید اولش تعجب بکنم.واقعا شما الان توی مسیر سخت و دشواری هستید بیشتر از همه ب سلامت خودتون و روانتون فکرکنید و اینکه مردم همیشه حرف دارن برا زدن