2777
2789
عنوان

اگر ی نفر ی هو بدون اطلاع قبلی تغییر جنسیت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 145 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد قوی ای هستی تبریک میگم بهت که داری ب واقعیت خودت میرسی🤍

یکی از اقواممون ترن.س زن بود و تطبیق داد یکی از همسایه های مادربزرگمم توی کرج تطبیق داده بود ایشون رو هم یادمه خانوادگی خیلی طرز فکر بازی داریم نسبت به این مسعله من به شخصه هیچوقت بد یا زننده برخورد نمیکنم بسیار چیز عادی ای هست ممکنه برای هر کسی پیش بیاد و واقعا تحمل همچین دردی سخته امیدوارم هر چه زودتر طعم آزادی و شادیو بچشی داداش🤍

مرد قوی ای هستی تبریک میگم بهت که داری ب واقعیت خودت میرسی🤍 یکی از اقواممون ترن.س زن بود و تطبیق د ...

خیلی ممنونم🙏🌺

امیدوارم اقوام ما هم مثل شما با فهم و شعور باشن و این موضوع رو درک کنن

۱۸...راستی با اجازه ات عکس ات رو به همسرم نشون دادم گفتم به نظرت پسره یا دختر ؟؟؟گفت خب معلومه پسره ...

چ جالب😂

من خودم فکر میکردم چهره م ی کم پسرونه ست ولی تو این سایت همه گفتن کاملا شبیه پسرایی ی کم خوشحال شدم😍😂

چون وقتی تغییر استایل میدم یک سال بعدش میخوام عمل کنم و تو این مدتی ک عمل نکردم هنوز هر چقدر بیش تر شبیه پسرا باشم دردسرم تو اجتماع کمتره مثلا مردم نمیفهمن ترن.سم و دیگ نگاه نمیکنن پچ پچ نمیکنن و اینا

در مورد سنم خب میدونی من هنوز هورمون تراپیم شروع نشده وقتی شروع بشه همراهش باید برم باشگاه و همین باعث عضله سازی میشه از طرفی صدا و استخوان بندی تغییر میکنه و ریش و سبیل در میارم

بنظرم ریش خیلی توی سن موثره

یعنی بنظرت ریش و سبیل هم دربیارم بازم سنم کم نشون میده یا اوکی میشه؟