2777
2789
عنوان

اگر ی نفر ی هو بدون اطلاع قبلی تغییر جنسیت بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3413 بازدید | 145 پست
ی ماه دیگ جلسات روان درمانیم زیر نظر پزشک قانونی شروع میشه و دیگ استایل و اسمم تو جامعه عوض میشه ...

امیدوارم بعد پشیمون نشی چون یکسری بعدا افسردگی گرفتن. یادمه بچه بودیم یک دختر بود  مثل پسرا بود همش با ما فوتبال میکرد کلا رفتارش پسرانه  از ترس همین جامعه  هنوز  تغییر جنسیت نداد

خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم   متاهل
منم خیلی دوست دارم منتها حوصله اطرافیان رو ندارم به نظرم برو یه شهر دیگه زندگی کن اینا رو ول کن

ترن.س دوست داشتنی نیس 

من دیگ بجایی رسیدم ک تغییر ندم دوست دارم بمیرم چند ساله پامو تز خونه بیرون نمیزارم چون خجالت میکشم منو با لباس و استایل دخترونه کسی ببینه

از هر ۱۰۰ نفری ک میاد مرکز مشاور شاید یکی دو نفر ترن.س باشن بقیه همون چند جلسه اول درست میشن و بر میگردن به زندگی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمم میخوام بشم آقا من چند ساله از خونه بیرون نمیرم چون خجالت میکشم کسی منو با لباس دخترونه ببی ...

عزیزم من جای شما نیستم که بتونم قضاوت کنم وضعیت شما برای امثال من قابل درک نیست 🙏 فقط میتونم آرزوی خوشبختی داشته باشم براتون🌹

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
فقط خانواده میدونن آره خیلی عمل پر عارضه ای هست

از الان این رو بدون بعد از تغییر جنسیت خیلی از دوست هات رو از دست میدی.  خانواده خیلی هاشون گارد دارن نسبت به این قضیه. 

توی فامیل هم تا مدت ها نقل محفل شون میشی. 

اما اگر تصمیمت رو گرفتی و نمیتونی با شرایط الانت کنار بیای، کاری‌که به نفع ت هست رو انجام بده و به نظر کسی کار نداشته باش. کاری که میکنی هم قانونیه هم شرعی

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
مرسی🙏🌱

چند سالته.. 

من فقط یادمه دبیرستان دوتا دختر داشتیم که همیشه تو مسابقه دو اول بودن.. یکیشونم عاشق فوتبال بود انقدم شر بود که اخراجش کردن..

بعد فهمبدم جفتشون تو سن ۱۸ سالگی تغییر جنسیت دادن.. برام عجیب بود اولش بعد عادی شد... 

هرچی سنت پایینتر باشه بهترع

امیدوارم بعد پشیمون نشی چون یکسری بعدا افسردگی گرفتن. یادمه بچه بودیم یک دختر بود  مثل پسرا بود ...

من همین الانشم مُردم

نه لباس نه اسم نه هویت هیچ چیز من واقعی نیس

سگم اینطوری زندگی نمیکنه ک من الان دارم زندگی میکنم

اگر تغییر ندم ترجیح میدم بمیرم

ترن.س دوست داشتنی نیس  من دیگ بجایی رسیدم ک تغییر ندم دوست دارم بمیرم چند ساله پامو تز خونه ...

نمیدونم‌چی بگم چون نمیتوم شما درک کنم

خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم   متاهل
یعنی اسمش دخترونه بود تغییر داد به ی اسم پسرونه؟

نه بابا همون اسم دخترونه خب یکی که تو یه عمر خدیجه صداش کردی چطوری یدفه عادت کنی بهش بگی ریحانه خب واقعا سختمه حالا فکر کن یدفه یکی رو ببینم که کلا تغییر جنسیت داده چطوری با اسم پسرونه صداش بزنم قبول کن سخته.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
از الان این رو بدون بعد از تغییر جنسیت خیلی از دوست هات رو از دست میدی.  خانواده خیلی هاشون گار ...

آره درسته 

من میخوام پیج جدید بزنم تو اینستا و ی ماه دیگ ک این جریان علنی شد بگم هر کی دوست داره با وجود جنسیت جدیدم در ارتباط باشیم اونو فالو کنه 

میدونم ک خیلی ها قراره سرد شن باهام و خیلی ها قراره برن ولی دیگ نمیتونم اینطوری زندگی کنن