2777
2789
عنوان

به نظرتون این کار در منزل خوبع؟

404 بازدید | 7 پست

روزی ۱۵۰ تومن حقوق ۶ ساعت باید وقت بزاری کارش دستگاه با المنت هست که دائمی هست برای خونع، برای داخل کارگاه هست ۲۰۰ هزار تومن همون ۶ ساعت وقت هم باید بزاری؟الان موندم برم اونجا یا بیارم خونه

🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه راحتتره میشه یکم توضیح بدی راجع بهش

عزیزم کار با هویه هست که ما المنت اونو با دستگاه میزنیم ، کار بسیار راحت بدون کثیفی یا اذیت شدن ، من دیگه کامل حرفه ای شدم و بیشتر از ۲۰ سال هست که کارگاه دارن

🥰

من بودم میاوردم خونه ،به ما هم توضیح بده چجوریه کارت ،الان تو این گرونی کار تو خونه خیلی خوبه 

عزیزم کار خیلی راحتیه مثل آب خوردن میشینی رو صندلی و میزنی بدون سر و صدا. من الان یکسال هست داخل کارگاه میزنم ولی دیگه خسته شدم میارم خونه

🥰