2777
2789
عنوان

اومدیم مهمونی سالن خوابیدیم

904 بازدید | 38 پست

مگ نباید تو اتاق خواب ما بریم !؟!؟ 

قبلا اینجوری بود.

حالا همینا میان شهرستان بهترین اتاق خونه رو مادر شوهرم بهشون میده ...

چمدونم والا بیاید بگید من اشتباه میکنم یا واقعا توقع م بجاس!؟!؟

اگه فقط یه اتاق داشته باشن نه

ولی اگه اتاقا بیشتر باشه بهتره مهمون تو اتاق بخوابه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

چند تا اتاق دارن چند نفرید؟

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم 

چون ما همگی تو هال میخوابیم . اتاق نمیخوابیم .

تموم خواهرشوهرا بچه ها و مادرشوهرم و شوهرم همگی در هال میخوابیم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

مادر شوهرتون اتاق میده نه شما!!!!

تواین اوضاع اقتصادی شبو جایی نمونید بهتره 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

خوب تو اتاق باید رو تخت بخوابی

من که بشخصه دوست ندارم کسی رو تختمون بخوابه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔