سلام بچه ها لطفا با احترام و منطقی راهنماییم کنید من ۲۰ سالمه با یکی دوستم اینو مامانمم می دونه قراره بعد دانشگاه خواستگار بیاد خب منم راضیم واقعا وسط درس نمیشه الانم چند نفری هستن متاسفانه خواستگار مامانم بهم میگه یعنی تا اون بیاد ازدواج نمی کنی؟ یبارم بحثمون شد گفت تابستون خواستگار پیش اومد بدیم من واقعا می ترسم به زور شوهرم بدن من دلم فقط با اون یه نفره بدون اون نمی تونم چیکار کنم میگه ازدواج کنی دلت با شوهرت میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ب زور نه.دوستم ب زور بود.اخرش طلاق گرفت دوران عقد.یکی هم عاقله میتونه تحمل میکنه.البتع دوستم دید نامزدش چیزی نداره. ن شغلی ن سوادی فقط سرزبون دروغ داشت پسره .الان شوهرش مهندسه اون نامزد قبلیش هم مغازه تعویض روغنی داره معتادم شده.بزور نکن
اگه خواستگارت ادم خوبی بود ازدواج کن... به نظرم عشق و دوس داشتن چند سال اول دوام داره بعدش اینقدر مشکلات و مشغله زندگی پیش میاد که عشق و عاشقی یادت میره... ولی اگه طرف مقابلت ادم خوب و صبوری باشه و باهم زندگی رو بسازید عاشقش میشی
ببین مطمئنی اونی که دوستش داری قصد ازدواج باهات داره؟ اگه داره خب به پاش صبر کن ولی فقط مطمئن شو که بازیت نمیده اما اگه الکی باشه سعی کن به خواستگار های دیگه ت هم فرصت بدی