2777
2789

وای مردم مردم از استرس. یعنی هروقت من میرم پارک هر سه دقیقه یه بار جيغ میزنم نری جلو تاب😬😬 خیلی میترسم بچه بره جلو تاب بهش بخوره.  بعضی پارک هام که ماشالله ایمنی ازش میباره 😕

یعنی کم مونده سکته کنم.چیکار کنم😫😫😫😫😫

بازم خوب شده،زمان ما زمینش سفت و سنگ و کلوخی بود،زیر سرسره گود شده بود،سرسره و تاب اصلا ایمنی نداشت و بلند بود،از این بچرخی های خطرناک داشت،الاکلنگها همیشه دسته و صندلی شون کنده شده بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای اره ادم میترسه من از گم شدنشم میترسم 

نمیدونم چراا انقدر این استرسو دارم دم و دیقه باید چشمام روش باشه برای همین همیشه با باباش میره پارک 🥲😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

ببین من دختر دوساله ودختریازده سالم روپارک میبرم ،اوناخودشون بازی میکنن من نگاه میکنم فقط ،جاهایی که خطرناکه ممکنه پرت شه میرم جلو ،بیشتر میدم سرسره بازی کنن. البته وقتایی که خیلی خلوته میبرمشون ،وگرنه موقع شلوغی بیشتر بچه های بزرگتروشیطونتر هی هل میدن ومیدون 

با پدرشم بره پارک همش فکر پیش اوناست

ووای اره دقیقااا 

تا بیاد هعی فکر و خیال میکنم با اینکه میدونم پدرش مواظبه ولی نمیدونم چرا اینجوریم شاید چون یه بار تو بچگی یکی داشت منو میبرد اینجوری شدم 🤦🏻‍♀️

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من اصلا پارک نمیتونم برم فقط خانه بازی

منم دیر به دیر میبرم از ترسم . میمیرم تا تموم بشه. خانه بازی راحتتره. اینقد جیغ میزنم تابلو میشم تو پارک . بدبختی وقتی میترسم فقط میتونم جیغ بزنم