وای مردم مردم از استرس. یعنی هروقت من میرم پارک هر سه دقیقه یه بار جيغ میزنم نری جلو تاب😬😬 خیلی میترسم بچه بره جلو تاب بهش بخوره. بعضی پارک هام که ماشالله ایمنی ازش میباره 😕
منم دیر به دیر میبرم از ترسم . میمیرم تا تموم بشه. خانه بازی راحتتره. اینقد جیغ میزنم تابلو میشم تو ...
یه روان شناس کودک میگفت وقتی بچتنو میبرید پارک هی بهش نگو اینور برو اونور برو یا مواظب باش نیفتی و فلان ...فقط مراقبش باش وحرف نزن و درصورت لزوم کمکش کن ..اینطوری بچه بااعتماد بنفس بار میاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پسر ۳ساله من دوباره بدنبال گربه ها گم میشه یهو جیم میشه خیلی ترسیدم واقعا یه لحظه یه خانمه گفت چادرت عوضیه اومدم درستش کنم نبود بعدم رفته بود دنبال گربه از یه جوب بسیار بزرگ نتونسته بود رد شه یه اقا گفته بود می افتی نپر قهر کرده بود با اقاهه سرش رو دستاش روبه زمین دراز کش سبزه هام بلند بود دیده نمیشد یعنی نزدیک بود سکته کنم
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من بچه بودم رفتم سر سره بازی کنم سر سر خیییلی بلند بود ارتفاعش انداز ه یه خونه دو طبقه بود😅 یذره سر خوردم یهو از سمت راست افاتادم پاییین .دامنم پام بود. فقط سر زانوم انداز یه سکه زخم شد... بعدم رلکس منو دوستام برگشتیم خونه.
پارک سر کوچمون بود با بچه ها میرفتیم
هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜