2777
2789
عنوان

بچه هامو بردم پارک😮‍💨😮‍💨😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 33 پست
پس چجوری با با خیال راحت تنها میرفتیم پارک

نمیدونم والا،تازه پله های سرسره مثل نردبون بود و کج و کوله.

سرسره ها هم بلند و فلزی،تابستونا داغ میشد و کناره هم نداشت و وسط سرسره ها فلزش جر خورده بود.

یادتون نیست؟

منم دیر به دیر میبرم از ترسم . میمیرم تا تموم بشه. خانه بازی راحتتره. اینقد جیغ میزنم تابلو میشم تو ...

یه روان شناس کودک می‌گفت وقتی بچتنو میبرید پارک هی بهش نگو اینور برو اونور برو یا مواظب باش نیفتی و فلان ...فقط مراقبش باش وحرف نزن و درصورت لزوم کمکش کن   ..اینطوری  بچه  بااعتماد بنفس بار میاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا میخواست تورو بدزده؟

اره 

با اینکه یادمه قشنگ مامانم رو نیمکت نشسته بود ولی من پشت سرسره ها بودم 

جیغ زدم مامانا اومدن مامانم همون لحظه اومد زنه فرار کرد

از اون موقع فوبیا گرفتم الان هر جا میرم باید دستشو محکم بگیرم یهو نره ببرنش 😂 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

پسر ۳ساله من دوباره بدنبال گربه ها گم میشه یهو جیم میشه خیلی ترسیدم واقعا یه لحظه یه خانمه گفت چادرت عوضیه اومدم درستش کنم نبود بعدم رفته بود دنبال گربه از یه جوب بسیار بزرگ نتونسته بود رد شه یه اقا گفته بود می افتی نپر قهر کرده بود با اقاهه سرش رو دستاش روبه زمین  دراز کش سبزه هام بلند بود دیده نمیشد یعنی نزدیک بود سکته کنم  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
باباش که بدتره مردا خیلی بی خیالن

نه میدونه خیلی میترسم حواسش هست 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

من بچه بودم رفتم سر سره بازی کنم سر سر خیییلی بلند بود ارتفاعش انداز ه یه خونه دو طبقه بود😅 یذره سر خوردم یهو از سمت راست افاتادم پاییین .دامنم پام بود. فقط سر زانوم انداز یه سکه زخم شد... بعدم رلکس منو دوستام برگشتیم خونه.

پارک سر کوچمون بود با بچه ها میرفتیم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

پسر ۳ساله من دوباره بدنبال گربه ها گم میشه یهو جیم میشه خیلی ترسیدم واقعا یه لحظه یه خانمه گفت چادرت ...

خیلی باهاش حرف بزن. وقتی آرومه یا داره می‌خوابه براش بگو کارش چرا خوب نیست