قبلش تایپیک زدم که همسر سابقم با همکاری خانوادش طلاهایی که قانونا مال من بود ازم گرفتن و تو دادگاه قسم خوردن که من طلاها رو بردم و پدر و مادر عفریتش حج هستن الان خیلی دلم میخواد به خواهرشوهرم تلگرام پیام بدم بگم شماهایی که ادعا میکردین دائم الوضوید و خیلی خدا پیغمبر حالیتونه دست رو قران گذاشتین به چی میشه باور کرد؟ دوست دارم بگم بهش واگذارتون کردم به همون قران که بدجور میزنه به کمرتون مامانم میگه نکن ولشون کن ولی خیلی بهم ریختم خیلی دوست دارم بفهمن که چقدر میتونن پست باشن که به قرانم رحم نکردن بخاطر چند گرم طلا. لطفا بگید اگه جای من بودین چیکار میکردین
بخاطر اینکه همسرم قسم خورد که من طلاها خودم بردم حکم به نفع اون صادر شد درحالیکه دروغ گفت دادگاه هم قانونش اینه کسی که میگه فلان چیز پیش من نیست قسمش میدن اون هم با قسم به الله به بالله به تیالله قسم خورد دست رو قران گذاشت که طلا ها رو خانمم برده نه من و خانوادم
من صبرم کمه کل روزم خراب شد فکر کن سه بار پشت سر هم دست رو قران گذاشت بدتر اینکه الان پدرمادرش که تو این نقشه دست داشتن حجن میتونستن بگن که قسمنخور اگه واقعا قلبی رفته باشن حج. بعد ملت هم میرن دست و پاشون ببوسن که از حج برگشتن. وای خیلی دلم میخواد بهشون بگم که قران ریشتون میسوزونه