2777
2789
عنوان

حکم دادگاه اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 34 پست

کسی که حرمت قران رو شکسته دیگه به عنوان انسان نمیبیننش که بخوام باهاش هم کلام بشم ولی مطمعنم هزاران برابر اون چیزی که بناحق ازت گرفتن پس میدن قسم به قران راستشم سنگینه چه برسه به دروغش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله دست رو قران گذاشتن  یکی از شاهدا ک دروغ گفت پسرش فوت شد یکی خودش اما بقیهشون نه خودشون ک خ ...

وقتی یکیشون تاوان داده مطمئنا اونام میدن حالا یکی زودتر یکی دیرتر ولی من حالم بده که چقدر امشب خوشحالن بدون هیچ عذاب وجدانی

خب اگه شما هم قسم میخوردی که اون دروغ میگه چی؟الله توکمرش بزنه

خوب قبول نمیکنن قسم برای منکر میزارن اون بگه فلان چیز نبردم یا پیشم نیست چون دست رو قران گذاشته قبول میکنه دادگاه و میگه 

دروغ گفته باشی واگذارت به قران جالبه یکی دو جلسه دیگه هم بود برادرش شاهد بود برادرش قسم دروغ خورد بعد هنسرم به احترام قران بلند میشد ادم نمیدونست بخنده یا گریه کنه از کاراشون

عزیزم چقدر پست فطرتن

خیلی برات ناراحت شدم

امیدوارم تاوانی بدن که به چشم ببینی

البته اینو مطمئن باش که این آدم با وجود این تفکرات رنگ خوشبختی رو نمیلینه

تا میتونی تو فامیل و دوست و آشناهاشون از علت طلاقت بگو و دوتا هم بذار روش و رسواشون کک

خب بگو بهشون تاخودتم آروم بگیری خیلی سخته😞

بخدا که حالم بده یک خواهری داشت چپ و راست میزد تو طر من که نزاری برادرم بی وضو بیرون بره من خودم قبل شیر دادن به بچه ام وضو میگرفتم و خیلی ادعاهای دیگه 

وقتی یکیشون تاوان داده مطمئنا اونام میدن حالا یکی زودتر یکی دیرتر ولی من حالم بده که چقدر امشب خوشحا ...

منم خیلی ناراحتم کل خانوادش فامیلش دست رو قران گذاشتن ب دروغ خیلی دلم شکست 

امیدوارم به بدترین شکل تاوان بدن اگر خدایی هست که صدرصد جواب میدن 

بعضی وقتا ب وجود خداهم شک میکنم 😞تا الان هرچی بدبختی بوده برمن بوده بخدا

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
بخدا که حالم بده یک خواهری داشت چپ و راست میزد تو طر من که نزاری برادرم بی وضو بیرون بره من خودم قبل ...

شکایتشون روبه حضرت عباس بکن منم چندماهه

پیش،یکی آذیتم کرد خیلی سوختم خیلی بهم ریختم

بادل شکسته رواوردم به ابالفضل چنان گذاشت تو

کاسش که خودم توش موندم 

عزیزم چقدر پست فطرتن خیلی برات ناراحت شدم امیدوارم تاوانی بدن که به چشم ببینی البته اینو مطمئن با ...

گریم گرفته بخدا موندم خدا کی میخواد کاری کنه من تحصیل کردم دکترا دارم ولی سر اینکه نتونستم کار پیدا کنم با بی احترانی تمام با نقشه هرچی داشتم حتی در حد ی لباس زیر کهنه ازم پس گرفتن یکسری لباس به دردنخور انداختن تو کیسه زباله پس دادن درحالیکه من چمدون داشتم هزار جور عیب روم گذاشتن ابروم بردن گعتن هرزه بود روانی بود صرع داشت کتکمون میزد درحالیکه مادرش جواب سلام با فحش میداد به خواهرام میگفت یگ های ولگرد پسرش سر یک غذا درست کردن تا دم مدگ کتکم میزد موندم چرا خدا کاری نمیکنه

منم خیلی ناراحتم کل خانوادش فامیلش دست رو قران گذاشتن ب دروغ خیلی دلم شکست  امیدوارم به بدترین ...

واقعا همین منم از همین میترسم که هیچیشون نشه فقط از این میسوزم مردم خیلی قبولشون داره

واقعا همین منم از همین میترسم که هیچیشون نشه فقط از این میسوزم مردم خیلی قبولشون داره

یرمنم خیلی ادعاشون میشد حلال و حرومو اما میدونی این ادما فقط حرفن حرف ب عمل ک میرسه تو خالین

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
یرمنم خیلی ادعاشون میشد حلال و حرومو اما میدونی این ادما فقط حرفن حرف ب عمل ک میرسه تو خالین

دقیقا یعنی مادرشوهر من هرکسی دیدش گفتن چه قیافه وحشتناکی داره رفته حج حالا برمیگرده یک فاز خدایی میکیره بیا و تماشاش کن