2777
2789
عنوان

حکم دادگاه اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 34 پست
گریم گرفته بخدا موندم خدا کی میخواد کاری کنه من تحصیل کردم دکترا دارم ولی سر اینکه نتونستم کار پیدا ...

عزیزم خداروشکر کن که نجات پیدا کردی

رو خودت کار کن

پاشو خودت جمع و جور کن

منم از این روزها داشتم

دنبال درآمد باش فقط

عزیزم خداروشکر کن که نجات پیدا کردی رو خودت کار کن پاشو خودت جمع و جور کن منم از این روزها داشتم ...

یکسری کار با لپ تاپم انجام میدم به لحاظ مالی تا حدودی مستقلم  ولی واقعا حالم بد بود امشب نمیدونستم چیکار کنم ممنون از دلگرمیتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسری کار با لپ تاپم انجام میدم به لحاظ مالی تا حدودی مستقلم  ولی واقعا حالم بد بود امشب نمیدون ...

الان اولش هست اعصابت بهم ریخته بنظرم ارزش نداشتن چنین افرادی پشت سر بذارشون و بهشون اهمیتی نده

ولی چنان تقاصی پس میدن که نگو

شما همونی نبودی که شوهرت میخواستی خونوادتو بعد یکسال دعوت کنی کتک  زد کبودت کرد؟؟ گفته بود حق نداری مهمونی بدی اول خونوادمو باید شام بدی؟؟؟!! فکر کنم همون کاربر هستی

اونوقت انتظار داشتی این مردک دست رو قران نذاره؟؟؟

ذهنت خیلی در هم برهم شده حقداری

تاپیکهاتو الان دیدم

این خونواده در حدت نبود بذارشون دم در و ولشون کن 

الان اولش هست اعصابت بهم ریخته بنظرم ارزش نداشتن چنین افرادی پشت سر بذارشون و بهشون اهمیتی نده ولی ...

دقیقا اتفاقا یاد حرفاتون همیشه میافتم خیلی جم و جور شدم به خودم اومدم مقالاتم نوشتم مشاور پایان نامه بچه های ارشد و دکتری شدم مقاله مینویسم پول درمیارم به فکر تقویت زبانمم 

از اون حس درماندگی حس بی ارزشی دراومدم

خیلی ازتون ممنونم فقط نمیتونستم پیداتون کنم

باور کنید برام مردن همون روز که حرمت قران شکوندن 

من میدونستم همچین کاری میکنن ولی گفتم پدرمادرش رفتن حج حتما بهش میگن همچین کاری نکنه ولی اینهمه ادعای مسلمونی و اونا حج این روبدو قران دستش گذاشت همون لحظه گفتم واگذارتون بقران و اومدم بیرون