2777
2789

چندین ساله رژیم دارم خوب کم کردم ولی هنوز به وزن ایده الم نرسیدم و استپ کردم.واقعا خسته شدم و اینقدر تعریف فرشته کتو تو اینستا را شنیدم گفتم امتحان کنم ببینم تو یک ماه ده کیلو را کم میکنم. ۴۵۰ تومن پول بی زبونم دادم و رژیم گرفتم ازش.روز اول خوب بود روز دوم بد نبود روز سوم چنان حالت تهوع وحشتناکی گرفتم سردرد و سرگیجه امونم نمی‌داد دستم بی حس شده بودرفتم کامنتها را خوندم دیدم خیلی ها گفته بودن با بی حس شدن دست هامون چیکار کنیم😳😳رفتم رو ترازو دیدم دو کیلو کم کردم گفتم اشکال ندارم ادامه میدم روز چهارم به قدری سرکار حالم بد شد همون موقع رژیم شکستم ویه شکلات خوردم تا بتونم تا ظهر سرکار بمونم.یعنی حال وحشتناکی داشتمااااا حس میکردم دارم سکته میکنم اومدم خونه دیدم چهار روز سه کیلو کم کردم گفتم به درک من دیگه نمیتونم ادامه بدم و رفتم کلی برنج و خورشت خوردم.بعد از دو روز که مثل روزهای معمولی قبل غذا خوردم دیدم نه تنها اون سه کیلو برگشته یک کیلو و نیم دیگه هم اضافه شدم😔😔😔یه چیز جالب اینکه دستام کبود شده واقعا نمیدونم چرا قشنگ سه چهارجای دستم بعد این رژیم حالت کبودی گرفته.واسه دوستم که تعریف کردم گفت منم این رژیم مسخره را گرفتم تو چهل روز ۱۱ کیلو کم کردم به جاش ریزش موی شدیییید و سنگ صفرا گرفتم😔😔بعدم همش برگشت.خلاصه که حواستون باشه گول این تبلیغات مسخره را نخودین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا خیلی تعریفشو میکنن ک تو اینستا مخصوصا این مربیای تناسب اندام 

اصلا توجه نکن با ذائقه ی ما ایرانی ها اصلا سازگار نیس فکر کن همش باید تخم مرغ و مرغ بخوری من الان مرغ میبینم حالم بدمیشه تازه میان وعده کوکو سبزی 😐😐اصلا تنوع نداره خیلی مسخرس

تابحال بابت هیچ پکیج و بسته و پیشنهادی پول ندادم فقط ۴۵۰ هزینه ثبتنام آزمون اموزگاری دادم هنوزم میس ...

من تا حالا گول هیچ دم نوش و قرصی را نخورده بودم و همیشه عقیده داشتم چیزی که زود از دست بره زودم برمیگرده ولی این دفعه گفتم دیگه رژیمه دیگه حتما خوبه ولی افتضاح

برای کسیکه قندش بالاس خیلی خوبه یاتنبلی تخمدان داره شما لابد قندت پایین بوده.یه خانم اینجا گفت بارژیم کتو دوماهه باردارشده و ۷ کیلو کم کرده شما طاقت نیاوردی

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
چطوری بود

فقط پروتئین و چربی داشت مرغ تخم مرغ گوشت کره محلی تهوعشم واسه همین چربی زیادشه. بعد حق خوردن هیچ گونه قندی حتی قند طبیعی مثل خرما نداری برنج و کربوهیدرات هم نمیتونی بخوری

برای کسیکه قندش بالاس خیلی خوبه یاتنبلی تخمدان داره شما لابد قندت پایین بوده.یه خانم اینجا گفت بارژی ...

من از خیلی ها شنیدم عوارض بدی داشته ریزش موی شدید و سنگ سفرا و .... تو اینترنت سرچ کن علت سنگ سفرا چیه برات میاره که مصرف زیاده پروتئین.به کلیه ها هم آسیب میزنه

چطور چربی میخوری لاغر میشی عجیب نیس

چون که سوخت اصلی بدن که قند و کربوهیدرات هست رو ازش میگیره و بدن مجبور میشه برای تولید انرژی چربی های بدن بسوزونه

بنظر منم مزخرفه واقعا

منم تقلب میکنم

و نه در حد زباد واقعا نمیشه ابنقدر بدمزه و چرب خورد و دوام اورد

بنظرم رژیم بدمزه و کم تنوعیه

واقعا حال به هم زن ترین رژیمیه که گرفتم

اصلا گول تبلیغاتشو نخوربن

فقط مرغ داره و تخم مرغ

و یه حورایی باید بمیری

منم متاسفانه گول تبلیغات رو خوردم رژیم کتو فرشته رو خریدم

۶۹۰تومن پول دادم دوره دوماهه رو گرفتم

فقط روز اول خوب بود

از روز دوم چنان حالت تهوعی گرفتم که خدا سر هیچکس نیاره

از مرغ و ماهی و تخم مرغ متنفر شدم

بوش بهم میخوره کم مونده بالا بیارم

روز چهارم که میشه امروز با بدبختی رفتم باشگاه تو باشگاه چشمام سیاهی رفت کم مونده بود پس بیوفتم

جالبش اینجا بود که معدم انگار قفل کرده چون میدونم باید مرغ و تخم مرغ بخورم اصلا دوست ندارم سمت غذا خوردن برم

و وقتی از پشتیبانم پرسیدم گفت عیبی نداره گشنت نبود میتونی وعده های اصلیت رو حذف کنی😐

گفتم حالت تهوع دارم گفت ابلیمو بخور اگر حل نشد قرص ضد تهوع بخور

مزخرف ترین رژیم عمرم بود

منم امروز که از باشگاه اومدم رژیم رو ول کردم

حالم از هرچی گوشت و تخم مرغ بهم میخوره

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16