2777
2789
عنوان

به هیچ عنوان رژیم کتوژنیک نگیرین😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3614 بازدید | 19 پست

عزیزم من پارسال توی 1ماه 11کیلو کاهش وزن داشتم باهاش و از اون بهتر کاهش سایز زیادی داشتم و چربیای دور شکمم خیلییییی کم شد. بخاطر همین من این رژیمو خیلی دوس دارم و دوباره میخام شروعش کنم و جدیدا این رژیم خیلی وایرال شده هم توی ایران هم شبکه های پزشکی خارجی خیلی خیلی توصیه ش میکنن..

قبلا داخل گروه رژیم کتو عضو بودم گزارش هفتگی داشتیم و یکی از بچها گفت بعد دوسال ناباروری فقط با 4ماه رژیم کتو ناخواسته باردار شده و کیست تخمدانش کامل رفع شده.. خیلی توصیه میشه جدیدا گلم. احتمالا شما یه جای کار رو اشتباه رفتین ک حالتون بد شده و اینکه هفته ی اول کلا حال بدی و سردرد داره چون بدن داره تغییر عادت میده و کمی ناسازگاری میکنه ولی تحمل کنی همون یه هفته س. 

منم متاسفانه گول تبلیغات رو خوردم رژیم کتو فرشته رو خریدم۶۹۰تومن پول دادم دوره دوماهه رو گرفتمفقط رو ...

راستش منم دوسال پیش رژیم فرشته رو خریدم ولی از روز دوم چنان حالت تهوعی داشتم در حد مرگ هرچی سرمه مصرف کردم حالم خوب نشد.. فک کنم بخاطر غذاهای بی ربطی یه ک باهم باید مصرفش کنیم. ولی در کل رژیم کتو خریدنی نیست که.. خیلی از پیچها رایگان آموزشش دادن. مثل پیج کتوزیست ک من خودم با اموزشای اون پیج کاهش وزن داشتم.. و میتونی توی نت هرم کتوژنیک رو سرچ کنی و فقط از پایین هرم بخوری در حد سیری. اینجوری ام کاهش خوبی داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کربوهیدرات و قند حذفه حتی یه دونه کشمش یه دونه برنج حق نداری بخوری همش پروتئین و چربی میخوری

اینا غذای مغزه اصلا نباید حذف کنید،کمتر کنید ولی حذف نه،شما اگر میخواید وزن کم کنید همون غذایی که میخورید رو ادامه بدید فقط کمتر از قبل ‌، قند و کربوهیدرات رو حذف نکنید ولی شیرینی و غذاهای پر چرب رو کمترش کنید نوشابه نخورید لبنیات کم چرب بخورید از برنجتون چند قاشق کم کنید به فعالیت بدنیتون اضافه کنید

عزیزم من پارسال توی 1ماه 11کیلو کاهش وزن داشتم باهاش و از اون بهتر کاهش سایز زیادی داشتم و چربیای دو ...

عزیزم میتونی منو راهنمایی کنی درباره کتو چقدر کم کردی؟ 

عوارض نداش ریزش مو چی؟ 

خیلی دو دلم که بگیرم یا نه؟