2777
2789
عنوان

چله برای سلامتی بیمار

146 بازدید | 23 پست

میدونید چه دعایی برای سلامتی بیمار بخونیم؟ بیماری لاعلاج یکی از دوستانم داره خیلی ناراحتم هستم میخوام براش چله بر دارم یا هر دعایی که میدونید خوبه؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بیماریش چیه 

سلام این کاربری دست دونفره با دو شخصیت کاملا متفاوت پس لطفا جواب رو زیر همون پست بده فقط نه در پست های بعدی که ممکنه اونیکی کاربر زده باشه... اینکه ریپلای کنی دعوا کنی توهین کنی کاملا اجازشو داری. سرم درد میکنه برای کل کل و ادامه ی دعوا.(از طرف کاربر شماره یک)  باتشکر
روش خاصی داره؟ چهل روز بخونم، زمان خاصی نیاز نیست باشه ؟

نه عزیزم

هرروز قبل از تمام شدن  شبانه روز ک ۱۱ و نیم ب بعده

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خداروشکر ، انشالله سلامت باشن، ختم حمد چجوریه؟؟چند بار باید بخونم

سلام استارتر عزیز

برای سلامتی دوستتون صلوات فرستادم ان شا الله سلامتی کامل رو به لطف خدا دوباره به دست میارن.

میدونم جای این سوالم این تاپیک نیس عذر منو بپذیرید لطفا

شما از شیاف اسید لاکتیک حین اقدام به بارداری استفاده کردید برای دختردار شدن و اسیدی کردن واژن یا نه؟

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم. 
سلام استارتر عزیز برای سلامتی دوستتون صلوات فرستادم ان شا الله سلامتی کامل رو به لطف خدا دوباره به ...

سلام عزیزم، ممنون ،سلامت باشید خودتون و عزیزانتون همچنین، نه من حقیقت استفاده نکردم ، رفتم دکتر این شیاف رو گرفتم ولی واسه اقدام ازش استفاده نکردم ، پوست همسرم بهش حساسیت میداد

سلام عزیزم، ممنون ،سلامت باشید خودتون و عزیزانتون همچنین، نه من حقیقت استفاده نکردم ، رفتم دکتر این ...

خیلی ممنون🙏

من میخواستم استفاده کنم قبل اقدام 

مبگم نکنه برای نطفه ای که تشکیل میشه مضر باشه

شما رژیم دخترزایی رو کامل رعایت کردین و نتیجه نگرفتین؟

راهکارهایی مثل روز تخمک گذاری و اقدام سطحی و اینارو مراعات کردین؟

از سال ۹۴ تو نی نی سایتم نه کاربریم تعلیق شده نه ترکیده فقط رمزامو فراموش میکنم🙈 قبلا با نامهای چیچک‌ و تمنا۶۷ فعالیت میکردم.