بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بنده خدا میخواد احترام بذاره لابد به رخ کشیدن نداره
" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
جاریمم برداشت تو یه لیوان آب جوش ریخت یه چای نپتون چندبار زد توش و بدون سینی آورد داد دستم،یه قندون با ۵،۶ تا قند زرد روی میز بود آورد گذاشت جلوم،گفت حالا اینارو بخور بعدا پر میکنم قندونو
والله منم کسی خونم میاد انواع شیرینی شربت انواع میوه حتی گاهی تخمه آجیل اگر دارم می زارم تهش همیشه بستنی انواع تزئین یا طالبی بستنی همیشه میزارم یعنی خودم گرفتم ؟؟؟؟ جاری هیولا نیست انسانه دست بر دارید از افکار سمی مهمون هم میاد همیشه دو برابر غذا درست میکنیم سه نوع بازم ت چشم مهمون کردیم ن اخلاقمون دیه