2777
2789
عنوان

خونه‌ی جاری

397 بازدید | 17 پست

شما خونه ی جاری‌تون که میرین با چی پذیرایی میکنه؟

تنها که میرید با وقتی که با شوهرتون میرین فرقی توی پذیراییش هست؟؟

یه بنده خدایی میگفت تنها رفتم خونه‌ی جاریم (به شدت برادرشوهرش پولداره) فقط چایی آورده با خرما

توضیح اینکه سرزده نرفته و از روز قبلش گفته 

من خودم والا خونه‌ی جاریم که میرم انگار مثلا میخواد به رخِ من بکشه هزار تا مدل دسر و شیرینی و ....

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

حالا بالاخره چجوری باشه بهتره 

چیزی نیاره میشه گدا خسیس 

چیزی بیاره میگن میخواد به رخ بکشه

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنده خدا میخواد احترام بذاره لابد به رخ کشیدن نداره

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
نه خواهر شوهر نه جاری هیچکدوم ندارم حسرتش به دلم مونده

نظر کرده ی خدایی😁

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
نه خواهر شوهر نه جاری هیچکدوم ندارم حسرتش به دلم مونده

همون بهتر نداری

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

بیچاره جاری

کم پذیرایی کنه میگید نمیخواد برم خونشون

زیاد پذیرایی کنه میگید داره پز میده😂😂😂

دوتا جاری دارم

واسه بزرگه فقط یه بار پاگشا رفتم پذیرایی عالی کرد

کوچیکه تازه ازدواج کرده نرفتم

پذیرایی واسه من اصلا مهم نیست

به یه چایی خالی هم بسنده میکنم من

نمیرم اصلا اون بارها اومده بهترین پذیرایی میوه و بستنی و شربت و ... 

آخرین بار برای یه قضیه ای به اصرار برادرشوهرم رفتم ده دقیقه پیشش باشم و برگردم 

بجان بچه هام اگه دروغ بگم،چایی نمیاورد،دیگه برادرشوهرم اومد خونه گفت چایی نیاوردی هنوز؟؟؟ 

جاریمم برداشت تو یه لیوان آب جوش ریخت یه چای نپتون چندبار زد توش و بدون سینی آورد داد دستم،یه قندون با ۵،۶ تا قند زرد روی میز بود آورد گذاشت جلوم،گفت حالا اینارو بخور بعدا پر میکنم قندونو

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بیچاره جاری کم پذیرایی کنه میگید نمیخواد برم خونشون زیاد پذیرایی کنه میگید داره پز میده😂😂😂 دوت ...

آخه جاری من واقعا میخواد انگار رقابت کنه ...

تو همه چی میخواد بگه من برترم 

مثلا من میرم لباس میخرم میره می‌خره 

مثلا من دانشجو بودم عروسشون که شدم ... با وجود اینکه بچه‌ش کوچیک بود از لج من رفت دانشگاه آزاد 

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....

والله منم کسی خونم میاد انواع شیرینی شربت انواع میوه حتی گاهی تخمه آجیل اگر دارم می زارم تهش همیشه بستنی انواع تزئین یا طالبی بستنی همیشه میزارم یعنی خودم گرفتم ؟؟؟؟ جاری هیولا نیست انسانه دست بر دارید از افکار سمی مهمون هم میاد همیشه دو برابر غذا درست میکنیم سه نوع بازم ت چشم مهمون کردیم ن اخلاقمون دیه