2777
2789
عنوان

از یه دختری خاستگاری کردم😐💔

1445 بازدید | 46 پست

خلاصه میگم دوستان 

من چند وقت پیش با یه دختری اشنا شدم یکم باهم صحبت کردیم

در نگاه اول دخترخوبی بنظر میومد 

بعد چند روز پیش داییم به مامانم گفت یه دختر خوب و باحیا و با خانواده  برام پیدا کن 

(داییم از دوستی های ک ب ازدواج ختم میشن خوشش نمیاد ) 

بعدش مامانم گفت تو کسی از دوستات که دختر خوبیم باشه سراغ نداری؟ 

یهوو یاداین دختر افتادم 

به مامانم گفتم موضوعشو

گفت خیلی هم عالی 

ازش بپرس ببین قصد ازدواج داره یا نه

زنگ زدم پرسیدم 

یکم من من کرد و گفت اگه شرایط ها باهم جور در بیاد و قسمت باشه بله  

بعد شماره مامانشو فرستاد ک با مامانش در میون بزارم

ب مامانشم زنگ زدم 

گفت با پدرش صحبت کنم تا ببینم باباش چی میگه

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه🤗

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

ان‌شاءالله ک مبارکه  

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

دیروز ظهر زنگ زدم  هنو خبری نشده الان یعنی جوابش منفیه؟ یانه؟  تا کی باید منتظر خبرش بم ...

خوب اگه زود مثبت بگه بده فکر میکنن هوله

این فکرو میکنه

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞
دیروز ظهر زنگ زدم  هنو خبری نشده الان یعنی جوابش منفیه؟ یانه؟  تا کی باید منتظر خبرش بم ...

گفتم اگه جوابش مثبته ک با داییم در میون بزارم 

اگه جوابش منفیه ک کلا حرفشو بالا نیارم😅

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼

نه عزیز یه هفته صبر کن حداقل

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

ما ک باشیم زنگ نمیزنیم بگیم بیاید یان . ب نطرم خودتون یه زنگ بزنید بپرسید البته مادرتون 

یا من یا هیچکس همون خودم

یکم فرصت بده...من که ی ماه دو ماهی فکر کردم!!شوهرم

دو سه باری اومد سراغمون ک دیگه دل ب دریا زدم بله رو گفتم

از ازدواج میترسیدم...با اینکه خیلی پرس و جو کرده بودیم و همه راضی بودن بازم ی ترسی داشتم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.