2777
2789
عنوان

خانوما بیاین بگم راهای زیبایی بدون ارایشو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 79 پست
مرسی از تجربت ک گفتی😘  جوانه تو لیفت شدن صورت هم تاثیر داره؟

قربونت گلم 

خیلی کم ولی گونه در میاری خوشگل میشی بینیت جمع میشه ❤

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عکسشو بذاری ؟🙏🙏 طریقه استفاده از هیالورونیک چطوره؟

طریقه مصرفش رو پوست نم دار، خیس نه ها نم دار چند قطره بزن بعدش روش حتما حتما مرطوب کننده بزن عزیزم😍مرطوب کنندم هم ریچ سیمپل

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
شما چند وقت استفاده کردین؟ میگن بعد از قطع برمیگرده قطع کردین یا هنوزم استفاده میکنید؟

ببین یه دوره قطع کردم اکستنشنم گذاشتم و ریخت مژه هام بیشار بخاطر اکستنشن الان ۲ ماهه میزنم درومده

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

قربونت گلم  خیلی کم ولی گونه در میاری خوشگل میشی بینیت جمع میشه ❤

مرسی خیلییی انگیزه گرفتم از حرفات مهربون😍

راستش مم راکوتان مصرف کردم خیلی پوستم خشک و شل کرد کوچیشکم کرد 

ب خاطر همین بابت حرفات خیلی خوشحال شدم😍

از 
مرسی خیلییی انگیزه گرفتم از حرفات مهربون😍 راستش مم راکوتان مصرف کردم خیلی پوستم خشک و شل کرد کوچیش ...

خواهش میکنم گلم وظیفه بود 

فقط ناامید نشی بگی تاثیر نداشت تا یه ماه کامل تاثیر میزاره 

من مارک بین استار خریده بودم 

میخوام دفعه بعد خودم درس کنم 

😍😍😍

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

قیمتش چنده عزیز؟

نمیدونم عزیزم بستگی به برندو اینا داره ماسکای فریمن خوبن قیمتشون بین 250 تا350 هست❤

جالب بود منی که چشما و ابرو و لبم درشتن ولی صورتم کوچیکه چیکار کنم😐😕شوهرم میگه یوزپلنگ

سعی کن با روشی که بچه ها گفتن صورتتو تپل تر کنی❤

طریقه مصرفش رو پوست نم دار، خیس نه ها نم دار چند قطره بزن بعدش روش حتما حتما مرطوب کننده بزن عزیزم😍 ...

مرسی عزیزم😍🙏

من میخواستم برم بهم این هیالورونیک اسید معرفی کردن

ویتامین سی و ب۵ داره فقط قبمتش گرونه ۵۰۰و خورده😅

از 
اختیار داری لطفت بود عزیزم😍 نه اصلا ✌😅 انشالله

عزیزی 😂❤😍